Çakicioglu, mevcut yönetimin listesinden meclise girecek

TTO seçiminde mevcut yönetiminde listesinde yer alacak isimlerden biri de Seref Çakicioglu. Çakicoglu, TTO ile ilgili memnuniyetlerin kendisinde bu ekipte yer almak istegi dogurdugunu, bu nedenle göreve talip oldugunu söyledi. TORBALI Ticaret Odasi’nin 15 Mayis Çarsamba günü yapilacak olan organ seçimlerine sayili günler kaldi. Seçime büyük bir iddia ile hazirlanan mevcut yönetimin listesinde yer alacak [&hellip]

Çakicioglu, mevcut yönetimin listesinden meclise girecek

TTO seçiminde mevcut yönetiminde listesinde yer alacak isimlerden biri de Seref Çakicioglu. Çakicoglu, TTO ile ilgili memnuniyetlerin kendisinde bu ekipte yer almak istegi dogurdugunu, bu nedenle göreve talip oldugunu söyledi.

TORBALI Ticaret Odasi’nin 15 Mayis Çarsamba günü yapilacak olan organ seçimlerine sayili günler kaldi. Seçime büyük bir iddia ile hazirlanan mevcut yönetimin listesinde yer alacak isimlerden biri de Çakiciogullari Alüminyum’un sahibi olan ve uzun yillar MHP’de yönetim kadrosunda görev yapan Seref Çakicioglu. Torbali Ticaret Odasi ile ilgili kamuoyunda ve is dünyasinda olusan memnuniyetin kendisinde göreve talip olma istegi olusturdugunu, bu nedenle birçok basariya imza atan ekipte görev almak istedigini söylen Çakicioglu, “Allah’in izni ile mevcut yönetimin seçimden basari ile çikacagini düsünüyorum” dedi. Birçok fabrikaya ziyarette bulundugunu, üyelerin Torbali Ticaret Odasi’nin mevcut yönetiminden memnuniyetlerini dile getirdigini söyleyen Çakicioglu, “Takdir görmüs bir ekipte yer almak istedim. 15 Mayis’ta kazanan Torbali olacak” dedi.

“TAKDIR GÖRMUS BIR EKIPTE YER ALMAK ISTEDIM”
TORBALI Ticaret Odasi’ni “Siyaset üstü, misyon sahibi ve gelecek vizyonu olan bir kurum” olarak tabir eden Seref Çakicioglu, neden göreve talip oldugunu su sözlerle anlatti: “Torbali Ticaret Odasi seçimlerinde göreve talip olma istegim, yapmis oldugum bazi ziyaretler neticesinde dogmustur. Ilçemizde 22 yildir siyasetin içinde bulunmam, bana STK’lerde, yerel ve genel seçimlerde aktif olarak çalisma firsatlari vermistir. Buralarda edindigim deneyimler ve tecrübelerimden yola çikarak su sonuca vardim: Basarili olan ve bir yerlerde görev alan insanlarin çok azi dik durus sergilemistir. Onun için talip olunan görevi layikiyla yapacak kadrolarin is basinda olmasi gerektigini düsünüyorum. Bu nedenle yaklasan Torbali Ticaret Odasi seçimlerinde temsil ettigim grupta görev almak amaciyla bölgemiz sinirlarinda faaliyet gösteren fabrikalara bir dizi ziyaretlerde bulundum. Böylece is adamlarimizin ticaret odasi ile ilgili memnuniyetleri ve talepleri konusunda bir takim izlenimler edinme firsatim oldu. Uyelerin büyük çogunlugunun ticaret çalismalari ve is adamlarimiza sunulan hizmetlerden memnun olduklarini gözlemledim. Bununla beraber yerel yönetimden duyulan sikinti, genelde de ekonomik olarak serzenisler dikkatimden kaçmadi. Gördügüm kadariyla mevcut oda yönetiminin hizmetleri siyasetin disinda memnuniyet göstermektedir. Ben de takdir görmüs bu ekipte yer alip, oda seçimlerine müdahil olmaya karar verdim. Allah nasip ederse ki Allah, çalisin benden isteyin der 15 Mayis Çarsamba günü mevcut yönetimin sandiktan basari ile çikacagina inaniyorum.”