Çapak, hasret giderdi

Seçimden zaferle çikan AK Partili Belediye Baskani Adnan Yasar Görmez, ilk cuma namazini Çapak Camisi'nde eda etti. Karsilarinda Baskan Görmez'i gören cemaat, '10 yil sonra ilk kez bir baskan burada ve bizimle birlikte Cuma namazi kildi' dedi.   SEÇIMDEN zaferle çikan AK Partili Belediye Baskani Adnan Yasar Görmez, tesekkür ziyaretlerine devam etti. Birçok bölgeye giderek [&hellip]

Çapak, hasret giderdi

Seçimden zaferle çikan AK Partili Belediye Baskani Adnan Yasar Görmez, ilk cuma namazini Çapak Camisi’nde eda etti. Karsilarinda Baskan Görmez’i gören cemaat, “10 yil sonra ilk kez bir baskan burada ve bizimle birlikte Cuma namazi kildi” dedi.

 

SEÇIMDEN zaferle çikan AK Partili Belediye Baskani Adnan Yasar Görmez, tesekkür ziyaretlerine devam etti. Birçok bölgeye giderek vatandaslarla bulusan yeni baskan, dün de Çapak Mahallesi’nde cuma namazi çikisinda kahvehanede vatandaslarla bir araya geldi. Çapak Mahallesi sakinleri 10 yil aradan sonra ilk defa Çapak Camisi’nde bir belediye baskaninin cuma namazi kildigini belirterek Görmez ve ekibine ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.  “Partim adina hepinize tesekkür ediyorum” diyen Görmez, “Allah hayirli mübarek etsin. Insallah Rabbim basimizi öne egdirmez” dedi.

HALKA TESEKKUR ETTI

Daima vatandasin yaninda olacagini belirten Görmez, “Desteklerinizden ötürü hepinize sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Her zaman yaninda olacagima söz veriyorum. Siz büyüklerimden dua bekliyorum. Allah yüzümüzü kara çikarmaz insallah. Sizler için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterecegim. Tekrardan vermis oldugunuz desteklerden dolayi tesekkür ederim” dedi. Görmez’i tebrik eden vatandaslar ise ziyaretten memnun kaldiklarini söyledi.