CHP GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik ve Kadın Kolları dün anlamlı bir etkinliğe imza atarak gönülleri fethetti. Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın anısını yaşatmak adına Taşkesik ve Arslanlar Mahallelerinde kız çocuklarına yönelik ücretsiz saç kesimi etkinliği düzenleyen örgüt mensupları, 'onların yüzünde bir tebessüm oluşturmayı ve toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz' dedi

CHP GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik ve Kadın Kolları dün anlamlı bir etkinliğe imza atarak gönülleri fethetti. Diyarbakır’da katledilen Narin Güran’ın anısını yaşatmak adına Taşkesik ve Arslanlar Mahallelerinde kız çocuklarına yönelik ücretsiz saç kesimi etkinliği düzenleyen örgüt mensupları, “onların yüzünde bir tebessüm oluşturmayı ve toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz” dedi. Geçtiğimiz ay göreve başlayan CHP Gençlik Kolları Başkanı Hamit Bağcı ve yönetim kurulu, ilçe genelinde adından söz ettirecek etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Son olarak dün Gençlik ve Kadın kolları ile ortak etkinlik düzenleyen CHP ekibine köylülerden ve çocukların ailelerinden de teşekkür dilekleri geldi.

 

Etkinlik tamamlanınca sosyal medya hesaplarından anlamlı bir video paylaşan Gençlik Kolları, açıklamasında ise, “Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olarak, katledilen canımız Narin’in anısını yaşatmak adına anlamlı bir projeye imza atıyoruz. Taşkesik ve Arslanlar mahallelerimizde, kız çocuklarına yönelik ücretsiz saç kesimi etkinliği düzenleyerek hem onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmayı hem de toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Çocuklara yönelik şiddete karşı dayanışmamızı güçlendiriyor ve her bir kız çocuğunun güvenle, sevgiyle büyümesini destekliyoruz. Birlikte daha güzel yarınlar için mücadele etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.