CHP'den muhtar ziyareti

CHP'li kadınlar odalar, dernekler ve muhtarları ziyaret edip fikir alışverişinde bulunuyor. Şengüzel önderliğindeki CHP'li bayanlar dün Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Atatekin Doğan ile Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Nizamettin Alkan'ı ziyaret etti.   CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı Kadın Kolları Başkanlığı ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. CHP'li kadınlar odalar, dernekler ve muhtarları ziyaret edip fikir alışverişinde [&hellip]

CHP'den muhtar ziyareti

CHP’li kadınlar odalar, dernekler ve muhtarları ziyaret edip fikir alışverişinde bulunuyor. Şengüzel önderliğindeki CHP’li bayanlar dün Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Atatekin Doğan ile Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Nizamettin Alkan’ı ziyaret etti.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı Kadın Kolları Başkanlığı ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. CHP’li kadınlar odalar, dernekler ve muhtarları ziyaret edip fikir alışverişinde bulunuyor. Kadın Kolları Başkanı Fetiye Şengüzel önderliğindeki CHP’li bayanlar dün Cumhuriyet Mahallesi muhtarı ve aynı zamanda Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan ile Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Nizamettin Alkan’ı ziyaret etti. İlçenin ve muhtarların sorunlarının görüşüldüğü ziyaret oldukça verimli geçti. Her hafta farklı bir muhtarı ziyaret edeceklerini belirten CHP Kadın Kolları Başkanı Şengüzel ziyaretler sonunda bir rapor hazırlayacaklarını belirttiler.

ZİYARETLER SÜRECEK

Siyasetçilerin sivil toplum kuruşları ile iç içe olması gerektiğinin altını çizen ve bu kapsamda ziyaretler yaptıklarını belirten CHP’li Şengüzel “İlçemizde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Yardımseverler Derneği başta olmak üzere birçok derneği ziyaret ediyoruz.Ortak ne tür çalışmalar yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretler oldukça verimli geçiyor. Bizim için son derece önemli bilgilerin alındığı ziyaretlerde sivil toplum kuruluşları da kendilerinin fikirlerinin alınmasından dolayı mutlu oluyor. Ziyaretlerimiz aralıksız sürecek” diye konuştu.

KENT TURU İÇİN LİSTE HAZIRLANACAK

Ziyarette aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ücretsiz kent turları için de isim listeleri hazırlanıyor. CHP’li kadınlar büyükşehirin bu projesinden yararlanmak isteyenlerin muhtarlar aracılığı ile belirlenmesini istiyor.Nisan ayında başlayan ücretsiz kent turlarının ilk döneminin sona erdiğini ikinci dönem için talep olması halinde Torbalı’dan da katılım olacağını ifade eden Şengüzel “Kent turlarının ikinci dönemi 23 Eylül 2016’da başlayacak.Turlara katılmak isteyenler, rezervasyon yaptırabiliyor. İzmir Tarih Turu gezi programı kapsamında Kadifekale, Antik Tiyatro, Aziz Vukolos Kilisesi, Emniyet Oteli (Mola), Hatuniye Meydanı ve Dönertaş Sebili, Emir Sultan Türbesi, Tasarım Atölyesi, Agora, Kemeraltı, Havra Sokağıgeziliyor.İzmir Kuş Cenneti ve Doğal Yaşam Parkı Turu kapsamında çok kapsamlı bir gezi programı yapılıyor. Torbalı’dan katılmak isteyenleri muhtarların yardımı ile belirleyeceğiz” dedi. Serkan GÜNBAY