Çiğ köftemiz şubeleşiyor

Yerli çiğ köfte markası olan Meşhur Çiğ Köfteci Berat Usta, 4 şubeye ve 4 bayiliğe ulaştı. Modern üretim tesisine sahip firma, yeni şubelerle birlikte okul, kolej kantinleri ve büfelere de çiğ köfte satışı yapıyor. TORBALI’NIN ilk ve tek çiğ köftesi olan Meşhur Çiğ Köfteci Berat Usta, bir yandan markalaşırken diğer yandan da şubeleşerek büyüyor. Küçücük [&hellip]

Çiğ köftemiz şubeleşiyor

Yerli çiğ köfte markası olan Meşhur Çiğ Köfteci Berat Usta, 4 şubeye ve 4 bayiliğe ulaştı. Modern üretim tesisine sahip firma, yeni şubelerle birlikte okul, kolej kantinleri ve büfelere de çiğ köfte satışı yapıyor.

TORBALI’NIN ilk ve tek çiğ köftesi olan Meşhur Çiğ Köfteci Berat Usta, bir yandan markalaşırken diğer yandan da şubeleşerek büyüyor. Küçücük bir dükkânda kurulan işletme bugün 4 şubeye sahip. Ayrıca, franchising sistemiyle de 4 farklı şubeye her gün acılı-acısız olmak üzere çiğ köfte satışı gerçekleştiriyor. 150 metrekarelik üretim tesisine sahip olan firma, günlük 200 kilogram çiğ köfte üretimi gerçekleştiriyor. TSE standartlarında üretimi yapılan yerli çiğ köfte aynı zamanda Helal Gıda sertifikasına sahip. İşletme sahibi Orhan Pamukci, şubeleşerek büyüdüklerini kaydederken, büfe, okul ve kolej kantinlerinde de ürünlerinin satıldığını söyledi.

 

4 ŞUBE, 4 BAYİ

 

Meşhur Çiğ Köfteci Berat Usta, 1,5 yıl önce ilk şubesini Sadık İleri Bulvarı’nda hizmete açtı. Orhan Pamukci ve Ender Koca ortaklığında kurulan işletme, kendi çiğ köftesini imal ederek yola koyuldu. Kısa sürede büyük bir beğeni toplayan marka, arka arkaya yeni şubelerini de hizmete açmaya başladı. İlk olarak ikinci şubesini Menderes’e açan firma, ardından da Ertuğrul Mahallesi ve son olarak da Torbalı Mahallesi’nde yeni şubelerini hizmete açtı. Sadece 1 yıl gibi kısa sürede 4 şubeye ulaşan firma, artık hem markalaşma hem de kurumsallaşma için gerekli adımları atmaya başladı. Markasının ve ürünün patentini alan firma, ardından da franchising sistemiyle büyümeye başladı. Şuanda 4 bayisi bulunan firmanın 5. bayisi de çok yakında Ayrancılar’da hizmete girecek.

 

STANDARTLARA UYGUN ÇİĞKÖFTE

 

Meşhur Çiğ Köfteci Berat Usta, kendi şubelerinin dışında yeni girişimcilere iş olanağı da sağlıyor. Bayilik sistemini hayata geçiren firma bu bağlamda da Atatürk Mahallesi, Ayrancılar ve Bornova olmak üzere 4 farklı bayiye sahip. Artan şube ve bayilerle birlikte, günlük üretilen çiğ köfte miktarını arttırmak ve daha kaliteli bir üretim tesisine sahip olmak için 150 metrekarelik yeni bir tesis oluşturuldu. TSE standartlarına göre üretim yapan firma bu konuda da ISO 22000-9001 belgelerine sahip. Gerekli üretim izin belgelerini de alan kuruluş, aynı zamanda Helal Gıda sertifikasına da sahip. Türk Gıda Kodeksi’ne uygun bir şekilde üretim yapan firmanın bünyesinde Barkod Sistemi de bulunuyor.

 

OKULLARDA DA TÜKETİLİYOR

 

Günlük olarak 200 kilogram çiğ köftenin üretildiği firma, yeni şube ve bayilerle birlikte bu miktarı daha da arttırıyor. Gıda mühendisi kontrolünde üretim gerçekleştirilirken, çiğ köftenin yeni ve yerli markası olan Meşhur Çiğ Köfteci Berat Usta da büyümeye devam ediyor. Kısa sürede yakaladığı ivme ile geniş bir müşteri portföyüne ulaşan firma, marka tescilini de yaptırdı. Katkı maddesiz bir şekilde üretim yaptıklarını belirten Pamukci: “Koruyu ve bağımlılık oluşturacak maddeleri de kullanmıyoruz. Tamamen doğal ürünler var çiğ köftemizde. Zaten bu doğallık sayesinde, geniş kitlelere ulaştık. Çiğ köfte imalatında kullandığımız ürünlerin tamamı, en kalitelisi ve hepsi de özel olarak bölgelerinden getirtiliyor. Bayilik isteyen girişimciler bizimle irtibata geçebilir. Öte yandan okul kantinlerinde de tüketilen çiğköftemiz hem öğrenciler hem de velilerden tam not alıyor” şeklinde konuştu.

GÖKHAN YALKALK