CUMHURİYET BALOSU'NDA COŞKU PİK YAPTI

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Cumhuriyet Balosu'na katılım bu sene de yoğun oldu. Çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı baloda coşku had safhaya ulaştı. COŞKU HİÇ EKSİLMEDİ Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan gecede Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şube Başkanı Emine [&hellip]

CUMHURİYET BALOSU'NDA COŞKU PİK YAPTI

Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Cumhuriyet Balosu’na katılım bu sene de yoğun oldu. Çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı baloda coşku had safhaya ulaştı.

COŞKU HİÇ EKSİLMEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecede Atatürkçü Düşünce Derneği Torbalı Şube Başkanı Emine Ece, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Cumhuriyet’in ilanı için yapılan fedakârlıklar, cumhuriyetin kazanımları ve 100. yılın önemine dair vurguların yapıldığı konuşma ayakta alkışlandı. Vals, halk oyunları ve marşların okunmasıyla devam eden gece de coşku bir an bile eksik olmadı.