Demir, yarın resmi adaylık açıklaması yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Övünç Demir, 27 Şubat Pazar günü Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşecek olan ilçe kongresinde başkan adaylığını yarın gerçekleştireceği basın açıklamasında duyuracak

Demir, yarın resmi adaylık açıklaması yapacak

Bir süredir kongre heyecanı yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’nde henüz resmi adaylık açıklamasını yapmayan mevcut başkan Övünç Demir yarın saat 12.30’da resmi adaylık açıklaması yapacak.  CHP Torbalı İlçe Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana partiye 700’ün üzerinde yeni üye kazandıran ve örgütte birliği sağlamak için çaba gösteren Demir, açıklama öncesi gazetemize yaptığı açıklamada kongrede üç adayın yarışacak olmasını sevindirici bulduğunu ifade etti.

DEMİR: KAZANAN CHP OLACAK

Muhabirimiz Sinan Tekdemir’e konuşan Demir, “Bizler kongrelerimizi bir düğün bir şölen olarak görürüz. 27 Şubat günü ilçemizde bir demokrasi şöleni gerçekleşecek ve bu şölende Cumhuriyet Halk Parti’miz Torbalı İlçe Başkanını seçecek. Bu kongrede üç aday yarışacağız ki bence bu durum oldukça sevindirici bir durum. Zira bu tür yarışlarda ne kadar fazla aday olursa partimiz o kadar kadro yetiştirmiş olarak okuruz. Pazar günü, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen üç Cumhuriyet Halk Partisi evladı ipi göğüslemek için yarışacak. Ben de resmi adaylığımı yarın İlçe Örgütümüzde yapacağım açıklama ile duyuracağım. Kongremizin şimdiden partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki partimize yakışır, centilmence bir yarış gerçekleşir ve kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak.” ifadelerini kullandı.