Destek çığ gibi artıyor

Önceki gün Kuşçuburun ve Yazıbaşı'da hemşerileri ile buluşan Kaya'nın kahvehane toplantıları adeta mitinge dönüyor. Kalabalık bir gruba seslenen Kaya farklı partilerde belediye başkanlığı yapmış, değişik görüşlerden muhtar ve oda başkanlarının desteğinden dolayı memnuniyetini açıkladı 'PARTİ değil, Torbalı meselesi' sloganı ile yola çıkan İzmir'in Torbalılı milletvekili adayı Atilla Kaya memleketinde büyük ilgi görüyor. Oda başkanları, muhtarlar [&hellip]

Destek çığ gibi artıyor

Önceki gün Kuşçuburun ve Yazıbaşı’da hemşerileri ile buluşan Kaya’nın kahvehane toplantıları adeta mitinge dönüyor. Kalabalık bir gruba seslenen Kaya farklı partilerde belediye başkanlığı yapmış, değişik görüşlerden muhtar ve oda başkanlarının desteğinden dolayı memnuniyetini açıkladı

“PARTİ değil, Torbalı meselesi” sloganı ile yola çıkan İzmir’in Torbalılı milletvekili adayı Atilla Kaya memleketinde büyük ilgi görüyor. Oda başkanları, muhtarlar ile Karakuyu, Yazıbaşı, Ayrancılar ve Çaybaşı’nın eski başkanlarının yaptığı destek açıklamalarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Önceki gün Kuşçuburun ve Yazıbaşı’da hemşerileri ile buluşan Kaya’nın kahvehane toplantıları adeta mitinge dönüyor. Torbalı’da moral bulan Kaya gün içinde Menderes, Buca ve Selçuk ilçelerinde de yoğun bir çalışmanın içerisine girmiş durumda.

CHP’de aktif siyaset yapan çok sayıda partili bulunduğunu ama kimsenin listeye konulmadığına vurgu yapan Kaya, MHP’nin ise Torbalı gibi Türkiye’ye mal olmuş bir ilçeye seçilemeyecek sıralarda yer verdiğini ifade etti.

“TORBALILILARI TBMM’YE LAYIK GÖRMÜYOR MUSUNUZ”

Partilerin Torbalılı aday göstermemesine tepki koyan Atilla Kaya Kuşçuburun’daki kahve toplantısında şunları söyledi: “Diğer partiler Torbalı’nın bir evladını listeye koyma tenezzülünde bulunmadılar. Bizim partimiz bu memleketin bir evladını bakan sırasına koydu. Torbalı’ya verdiği önemi ortaya koydu. Şimdi hep beraber kenetlenip bir olacağız. Sen ben demeden, parti ayırımı yapmaksızın ilçemizin bir evladını TBMM’ye göndermenin zamanı geldi. Farklı partilerde belediye başkanlığı yapmış, değişik görüşlerden muhtar ve oda başkanlarının desteğini ben çok anlamlı buluyorum. Ankara yolunda elim güçlendikçe Torbalı için masaya daha sert vurup meclis kürsüsünde daha gür bir şekilde ilçemizin hakkını arayacağım.”