DEVA Partisi, DEVA arıyor!

DEVA Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına Torbalı'nın köylerinde yürütmeye devam ediyor Demokrasi ve Atılım Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Torbalı merkezinde yaptığı saha çalışmalar ile vatandaşlara ulaşıp hedef ve gayelerini anlatmıştı. Esnaf ziyaretlerinin de gerçekleştirildiği saha çalışmasında Torbalılı esnafın sıkıntılarını dinleyen partililer sorunları tek tek not etti.  Arslanlar, Şehitler [&hellip]

DEVA Partisi, DEVA arıyor!

DEVA Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına Torbalı’nın köylerinde yürütmeye devam ediyor

Demokrasi ve Atılım Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Torbalı merkezinde yaptığı saha çalışmalar ile vatandaşlara ulaşıp hedef ve gayelerini anlatmıştı. Esnaf ziyaretlerinin de gerçekleştirildiği saha çalışmasında Torbalılı esnafın sıkıntılarını dinleyen partililer sorunları tek tek not etti.  Arslanlar, Şehitler ve Taşkesik’te yurttaşlarla buluşan DEVA Partililer, partilerinin eylem planlarını aktaran broşürler dağıtırken yurttaşların ilgisinden memnun olduklarını kaydettiler.

“DEVA PARTİSİ GELİYOR…”

Merkez çalışmaların yanında Torbalı’nın köylerine giderek köylü vatandaşın da derdini dinleyen Deva Partisi Torbalı Teşkilatı, “Deva kadroları olarak bugün İlçe yönetimimiz ile birlikte Arslanlar, Şehitler ve Taşkesik’li vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Partimizin eylem planlarını aktararak broşürler teslim ettik. İlgi alaka ve teveccüh ile halkımızın bir umudu olduğunu onların kulaklarından işittik. Vatandaş DEVA arıyor, biz de hazırız diyoruz. Deva Partisi geliyor…” ifadelerini kullandı.