Direnişçilerden Büyük Torbalı'ya teşekkür

Torbalı Belediyesi'nde sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan işçiler, direniş çadırı kurarak sürdürdükleri hak mücadelesinde zafere ulaştılar. Direnişçi işçiler eylemleri boyunca yaptığımız haberlerle mücadelelerine verdiğimiz destekten ötürü gazetemize teşekkür ettiler

Direnişçilerden Büyük Torbalı'ya teşekkür

Torbalı Belediyesi’nde sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan işçiler, direniş çadırı kurarak sürdürdükleri hak mücadelesinde zafere ulaştılar. Direnişçi işçiler eylemleri boyunca yaptığımız haberlerle mücadelelerine verdiğimiz destekten ötürü gazetemize teşekkür ettiler. Direnişçiler gazetemizin, yaptıkları ilk basın açıklamasından itibaren direniş süreci boyunca düzenli olarak eylemlerinin takibini yaparak bu süreçte seslerini duyurmalarına yardımcı olduğunu ifade ederek gazetemize ve muhabirimiz Sinan Tekdemir’e teşekkür ettiler. Direnişçiler, ayrıca süreç boyunca yanlarında duran ve destek olan herkesin bu zaferlerine ortak olduklarını ifade ederek, işlerine geri dönecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

“TÜM EMEK DOSTLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
İşlerini geri alan işçiler, “Öncelikle işimize geri dönecek olmamızdan kaynaklı yaşadığımız mutluluğun tarifsiz olduğunu ifade etmek isteriz. Bu süreçte bizi asla yalnız bırakmayan sendikamıza ve haberleriyle sesimize ses olan gücümüze güç katan Sinan Tekdemir kardeşimize teşekkür ediyoruz. Başlattığımız imza kampanyamıza katılarak bizlere destek olan Torbalılılara da ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Son olarak sorunun çözümü noktasında desteklerini bizden esirgemeyen CHP Torbalı İlçe Başkanı Sayın Övünç Demir’e, CHP İzmir İl Başkanı Sayın Deniz Yücel’e, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e ve bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, gönlü bizimle atan tüm emek dostlarına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandılar.

“2022 EZİLENLERİN ZAFER YILI OLSUN”
Yeni yıl öncesi aldıkları bu haberle 2022’ye dair umutlarının canlandığını ifade eden işçiler, “Zaferin mutlaka direnen emekçinin olacağını bilerek çıktığımız yolda mutlu sona ulaştık. Yılbaşı öncesi yaşanan bu gelişme 2022 yılına dair umutlarımızı perçinledi. Umuyoruz ki direnişteki diğer işçi kardeşlerimiz de direnişlerini zaferle sonuçlandırır. 2022 yılının toplumsal barışın, eşitliğin, adaletin, işçilerin, emekçilerin ve tüm ezilenlerin zafer yılı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştular.