Dogdugu topraklardan seçim startini verdi

CHP Aday Adayi Dr. Ibrahim Öz seçim kampanyasini dogup büyüdügü Yazibasi Mahallesi’nde baslatti. Kahvehanede hemserileriyle bulusan Öz’ün konusmasi sik sik alkis ve tezahüratlarla kesildi CUMHURIYET Halk Partisi’nden adayligini açiklayarak bir anda gündeme oturan Devlet Hastanesi eski Bashekimi Dr. Ibrahim Öz, seçim kampanyasini dün dogup büyüdügü yer olan Yazibasi Mahallesi’nde baslatti. Öglenden sonra saat 15.00’de ziyaretlerine [&hellip]

Dogdugu topraklardan seçim startini verdi

CHP Aday Adayi Dr. Ibrahim Öz seçim kampanyasini dogup büyüdügü Yazibasi Mahallesi’nde baslatti. Kahvehanede hemserileriyle bulusan Öz’ün konusmasi sik sik alkis ve tezahüratlarla kesildi

CUMHURIYET Halk Partisi’nden adayligini açiklayarak bir anda gündeme oturan Devlet Hastanesi eski Bashekimi Dr. Ibrahim Öz, seçim kampanyasini dün dogup büyüdügü yer olan Yazibasi Mahallesi’nde baslatti. Öglenden sonra saat 15.00’de ziyaretlerine baslayan Öz, ilk önce semt pazarinda esnaflari ziyaret etti ve ardindan kahvehanede vatandaslarla oturarak çalismalarini anlatti. Yazibasililarin oldukça yogun ilgi gösterdigi toplantilarda kahvehane doldu. Aday adayi Ibrahim Öz ile birlikte, CHP Il Delegesi Mihrali Irgi, Yazibasi Eski Belediye Baskani Mümin Bulut, taninmis is adamlarindan Fesih Dilmaç, sanayici Ahmet Candan ve çok sayida vatandas katildi.

“HER ZAMAN HEMSERILERIMIN YANINDA OLDUM”
YAPTIGI konusmasina katilanlara tesekkür ederek baslayan Aday Adayi Dr. Ibrahim Öz, özgeçmisi hakkinda kisaca bilgi verdi. Kahvehanede garsonluk yaptigi yillarda köy imaminin sayesinde liseye yazildigini belirten Öz: “Ahmet Dede Toprak diye bir imamimiz vardi. 1964 yilinda babami ikna etmesi sonucu kahveciligi birakip liseye yazildim ve ardindan tip fakültesini kazandim. Liseyi de parasiz yatili okudum. Kendisi çok aydin bir imamdi. Kendisinden Allah razi olsun. Bugüne kadar görevim süresince hatta ögrencilik yillarimda bile; hatta üniversitenin birinci sinifindayken bile hemserilerime yardimci oldum. 1973 seçimlerinde Yazibasi’nin Torbali’nin ilk belde belediyesi ve CHP belediyesi olmasini sagladik. CHP bayragini hep göndere çektik burada. Simdi de sizin bir evladiniz olarak partimizden aday adayiyim” dedi.

AYAKTA ALKISLANDI
KONUSMASINDA hemserilerine omurgali siyaset yapacagina dair söz veren Aday Adayi Dr. Ibrahim Öz, sik sik duygulandi ve söyle konustu: “Ilk kez çok sevdigim ve deger verdigim siz Yazibasili hemserilerime geldim. Omurgali bir siyaset yapacagim. Hani o bildiginiz Yazibasili Dr. Ibrahim Öz olacagim. Gurur duyacaginiz bir baskan olacagim. Bizim buranin insani özgürlügüne düskündür. Dogruyu yanlisi bilen insanlardir. Buranin iç dinamiklerini öne çikararak Torbali’da katilimci demokrasiyi baslatacagiz. Atanir ve seçilirsem, özü sözü bir, güvenilir ve sevilir bir baskan olacagim. Hiç kimseyi yabanci ve öteki olarak görmeyecegim. Desteginizi almaya geldim. Hepinize ayri ayri derin saygilarimi sunuyorum.” Dr. Öz’ün bu konusmasi orada bulunanlar tarafindan uzun süre ayakta alkislandi ve “Yazibasi seninle gurur duyuyor. Hepimiz arkandayiz” tezahürati ile destek verildi. Öte yandan toplantiya katilan is adamlari ve siyasetçiler de kisa konusmalar yaparak Öz’ün sonuna kadar arkasinda oldugunu açikladi.