DOLANDIRILAN ÇİFTÇİ KENDİ CANINA KIYDI

Torbalı'nın Çaybaşı Mahallesi'nde çiftçilik yapan ve çevrede sevilen bir isim olan Emin Yıldız, hayatına son verdi. Sabah saatlerinde yakınları tarafından evinde ipe asılı halde bulunan sevilen isim, ilçeyi adeta yasa boğdu.

DOLANDIRILAN ÇİFTÇİ KENDİ CANINA KIYDI

Torbalı’nın sevilen çiftçilerinden Emin Yıldız intihar ederek yaşamına son verdi. Çaybaşı Mahallesi’ndeki evinde kendini asan 55 yaşındaki Emin Yıldız’ın cansız bedeni sabah saatlerinde yakınları tarafından bulundu. Durumun haber verilmesinin ardından eve gelen polis ekipleri ve sağlık ekibi tarafından ilk inceleme yapılarak adli soruşturma başlatıldı.

DOLANDIRICILIK İDDİASI

Yakın çevresi tarafından ciddi bir borç yükü altında olduğu bilinen Emin Yıldız’ın dolandırıldığı ve 3 milyon lirasını kaptırdığı iddia edildi. İddialara göre Emin Yıldız’ı dolandıran tarım ürünleri satışında aracılık yapan şahsın Torbalı’da birçok çiftçiyi dolandırdığı ve yaklaşık 150 milyon liralık vurgun yaptığı ifade ediliyor.

SEVENLERİ YASA BOĞULDU

Torbalı’da çok sevilen bir isim olan Yıldız’ın ölümü, ilçede büyük bir üzüntüyle karşılandı. Sevenleri adeta yasa boğulurken, Emin Yıldız’ın 55 yaşındaki çiftçinin son zamanlarda yüklü borcun altında olduğu biliniyordu.  Yıldız’ın, son dönemde özellikle tarım sektöründe yaşanan sorunlar ve ürünlerinin alıcı bulamaması nedeniyle ciddi bir çıkmaza girdiği belirtildi. Ailesi ve yakınları, genç yaşta hayata veda eden Yıldız’ın ölümünün kendilerini derinden sarstığını ifade etti. Emin Yıldız, bölgedeki diğer çiftçiler tarafından sevilen ve saygı duyulan biriydi.