DSP sahip çikti, IP tepki gösterdi

DSP Ilçe Baskani Hüsamettin Sögüt, tabelanin T.C.'siz oldugundan Baskan Uygur'un haberdar olmadigini, aksi takdirde kesinlikle böyle bir duruma müsaade etmeyecegini söyledi. Baskan'in haberi yoktur TORBALI, geçtigimiz haftayi tabela krizi ile kapatti. Torbali Belediyesi’nin yeni yapilan tabelasinda T.C. ibaresinin bulunmamasi büyük tepki toplamis ardindan teknik bir hatanin oldugu belirtilerek T.C. ibaresi eklenmisti. Birçok kesimden tepki alan [&hellip]

DSP sahip çikti, IP tepki gösterdi

DSP Ilçe Baskani Hüsamettin Sögüt, tabelanin T.C.’siz oldugundan Baskan Uygur’un haberdar olmadigini, aksi takdirde kesinlikle böyle bir duruma müsaade etmeyecegini söyledi.

Baskan’in haberi yoktur

TORBALI, geçtigimiz haftayi tabela krizi ile kapatti. Torbali Belediyesi’nin yeni yapilan tabelasinda T.C. ibaresinin bulunmamasi büyük tepki toplamis ardindan teknik bir hatanin oldugu belirtilerek T.C. ibaresi eklenmisti. Birçok kesimden tepki alan bu olaya DSP Ilçe Baskanligindan farkli yaklasim geldi.  Demokratik Sol Parti Ilçe Baskani Hüsamettin Sögüt bir açiklama yaparak, Belediye Baskani Ismail Uygur’un böyle bir hata yapmayacagini bildirdi. DSP Ilçe Baskani Hüsamettin Sögüt, yaptigi açiklamada Belediye Baskani Uygur’un böyle bir olaydan haberi olmadigini söyleyerek belediye baskanina destek verdi.

“BELEDIYE BASKANIN HABERI YOKTU”
DSP Ilçe Baskani Hüsamettin Sögüt, hafta sonu yasanan olaylar ile ilgili açiklama yapti. Sögüt, “Hafta sonu yasanan olaylardan dolayi büyük bir üzüntü duyduk. Fakat bundan belediye baskanimizin haberi olmadigindan eminim. Tabela krizi, kendisine hiçbir sekilde haber verilmedigi için kurmaylari yüzünden patlak verdi. O esnada Torbali Belediye Baskani Ismail Uygur, Diyarbakir’daydi. T.C. ibaresinin baska yerde kaldirilmasi halinde ilk tepkiyi belediye baskaninin vereceginden adim gibi eminim. Baskalari bu yanlis anlasilmayi firsat bilip kendilerine pay çikartiyor” diye konustu.
“GENEL KURULTAYA HAZIRLANIYORUZ”
GUNDEMI degerlendirmeye devam eden Hüsamettin Sögüt, “Seçim çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Bunlardan biri de persembe günü semt pazarinda hazirladigimiz brosürleri dagitmak. Çalismalarimiz güzel devam ediyor. Ayrica 30 Haziran’da Ankara’da düzenlenecek olan genel kurultaya katilacagiz. Ben de bir genel kurultay üyesi oldugum için oy kullanacagim. DSP’de ilçeler arasinda en çok delege üyesi olan Torbali’dir. Bu da bizi ayrica mutlu ediyor. 2014 Yerel Seçimleri çok zor geçecek, bizler hedefimize ulasmak için çok çalisacagiz” seklinde konustu.
T.C. ibaresini koruyacagiz
GEÇTIGIMIZ aylarda yapilan kongre ile güven tazeleyen Isçi Partisi Ilçe Baskani Muzaffer Yildirimer ve ekibi, bir yenilenme çalismasi içerisinde. Bu çalismanin basamaklarindan birisi de parti binasinin yeni bir yere tasinmasiydi. Geçtigimiz günlerde yeni yerine tasinan partinin resmi açilisi ise önceki gün gerçeklestirilen bir organizasyonla yapildi. Büyük bir katilim ile gerçeklesen açilis törenine parti üyeleri yogun ilgi gösterdi. Yapilan açilisa Isçi Partisi Genel Baskan Vekili Hasan Basri Özbey ve Isçi Partisi Izmir Il Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi Tugay Sen katildi. Torbali’daki açilisin ardindan Izmir’deki rozet törenine geçildi.
“TORBALI BIRLESMENIN KALESI OLACAK”
AÇILIS öncesinde bir konusma yapan Isçi Partisi Genel Baskan Vekili Hasan Basri Özbey sunlari söyledi: “Türkiye, sorunlarini ancak ve ancak devrimle çözebilecek noktaya gelmistir. Bu yükselen devrim dalgasi mutlaka sandiga yansiyacaktir. Yayinlanan ve gizlenen anketler devrimin sandiklara yansimakta oldugunu da göstermektedir. Tayyip  Erdogan her yerde bizimle ilgili konusuyor. Eminim rüyasinda bile Isçi Partisi kabusu görüyordur. Atatürk’te birlesmek için buradayiz. Atatürk’te birlestik, birlese birlese kazanacagiz, gerisi teferruat. Torbali da birlesmemizin kalesi olacak.”
ÖZBEY: ESEFLE KINIYORUZ
AYRICA geçtigimiz hafta Torbali Belediyesi’nde yasanan T.C. ibaresiz tabela krizine de deginen Isçi Partisi Genel Baskan Vekili Hasan Basri Özbey, “Su günlerde zor zamanlardan geçiyoruz. Her gün çok ilginç ve istenmeyen olaylarla karsi karsiya kaliyoruz. Ulkemizde simdi de T.C. krizi basladi. Bundan birisi de Torbali Belediyesi’nde yasandi. Bunu CHP’li bir belediyeye yakistiramadim. T.C. ibaresinin kaldirilmasini esefle kiniyorum. Yasanan olaylarin en komik ve bir o kadar da utandirici yani ise partililerimiz tarafindan yapilan tepkiler sonrasinda, T.C. ibaresiz tabelanin Türk Bayragi ile kapatilmasi oldu. Bizler T.C. ibaresini koruyacagiz.”