Dualar Selahattin için..

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Eski Teşkilat Başkanı Refik Akgün'ün oğlu Selahattin Akgün önceki gün üzücü bir motosikleti kazası geçirdi. Tüm MHP camiasını ve ilçeyi üzüntüye boğan kazada 20 yaşındaki Akgün yaralandı. Karşıyaka Medical Park Hastanesi'nde yoğun bakımda olan genç, doktorları tarafından müşahede altında tutuluyor. AĞACA ÇARPTI Önceki akşam babasının ve partililerin de hazır bulunduğu bir asker [&hellip]

Dualar Selahattin için..

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Eski Teşkilat Başkanı Refik Akgün’ün oğlu Selahattin Akgün önceki gün üzücü bir motosikleti kazası geçirdi. Tüm MHP camiasını ve ilçeyi üzüntüye boğan kazada 20 yaşındaki Akgün yaralandı. Karşıyaka Medical Park Hastanesi’nde yoğun bakımda olan genç, doktorları tarafından müşahede altında tutuluyor.

AĞACA ÇARPTI

Önceki akşam babasının ve partililerin de hazır bulunduğu bir asker eğlencesine katılan Selahattin Akgün, Torbalı’daki evine dönerken Ortaköy yakınlarında kontrolünü kaybederek motosikleti ile bir ağaca çarptı. Aldığı darbe ile savrulan Akgün, gece saatlerinde İzmir’de Medical Park Hastanesi’ne kaldırıldı. Feci kaza, başta MHP camiası olmak üzere ilçede üzüntü ile karşılandı. Doktorları, genç çocuğun durumunun iyi olduğunu belirtirken, partinin ileri gelenleri dün gün boyu hastanede Refik Akgün’e destek olmak için hazır bulundu.