Dubai'de Saygin tanitim

Saygin Emlak ve Botanik’in genç patronu Mustafa Ates önceki gün Dubai’de düzenlenen fuara Türkiye’den katilan tek isim oldu YAZIBASI’DA faaliyet gösteren Saygin Emlak ve Botanik’in genç patronu Mustafa Ates geçtigimiz günlerde Dubai’de düzenlenen fuara Türkiye’den katilan tek isim oldu. Dubai Havalimani Fuar Merkezi’nde 20 ülkeden 60 firmanin katilimiyla düzenlenen fuarda stand açan genç isadami, burada [&hellip]

Dubai'de Saygin tanitim

Saygin Emlak ve Botanik’in genç patronu Mustafa Ates önceki gün Dubai’de düzenlenen fuara Türkiye’den katilan tek isim oldu

YAZIBASI’DA faaliyet gösteren Saygin Emlak ve Botanik’in genç patronu Mustafa Ates geçtigimiz günlerde Dubai’de düzenlenen fuara Türkiye’den katilan tek isim oldu. Dubai Havalimani Fuar Merkezi’nde 20 ülkeden 60 firmanin katilimiyla düzenlenen fuarda stand açan genç isadami, burada firmasinin faaliyet alani hakkinda birçok görüsmede bulundu. Ates, ayrica Italya menseili bir firma ile is baglantisi asamasina da geldi. Bundan böyle yurtdisindaki fuarlari takip etmeye özen gösterecegini söyleyen Ates, bu sekilde hem kendilerini gelistirme imkani yakaladiklarini hem de etkili bir tanitima imza atildigini söyledi.

ITALYAN FIRMA ILE BAGLANTI

ÖNCEKI gün Dubai Airport’ta düzenlenen süs Bitkileri Fuari yogun katilimla gerçeklesti. 20 ülkeden 60 firmanin hazir bulundugu fuarda Torbalili isadami Mustafa Ates de sahibi oldugu Saygin Botanik adina stand açti. Genç is adami burada faaliyet alaninda ilgili kisilerle birçok baglantiyi kurdu. 2 günlük fuara Foto Metin’in isletmecilerinden Onur Biter ile katilan Mustafa Ates burada Italyan firmasi Piantefaro ile is baglantisi kurdu. Fuarin gayet verimli geçtigini söyleyen Mustafa Ates, “Firma olarak fuarlara çok önem veriyoruz. Önümüzdeki günlerde bu baglamda Hollanda ve Istanbul’da bir fuara daha katilacagiz” seklinde konustu.

FISTIK ÇAMINDA IDDIALI

YAZIBASI’DA 6 yildir faaliyet gösteren Saygin Emlak Botanik, sektöründe bölgenin en iddiali firmalarindan. 80 çesitte olmak üzere 150 bin fidanin bulundugu botanigin en önemli özelligi fistik çami üretiminde en yüksek rakami yakalayan firma olmasi. Saygin’da 18 bin adet fistik çami üretiliyor. Bu fidanlara genellikle belediyeler talip oluyor. 348 yas gurubundaki fidanlar özenle yetistiriliyor.