Egitimin Prestij'i artacak

Prestij Okullari, yeni egitim ögretim yili ile kapilarini açiyor. Torbali'nin ikinci özel okulu olan prestij, teknolojiyi ve dogayi bir araya getirip ögrencilerine en iyi egitimi sunmayi amaçliyor. YAZIBASI'DA bulunan Prestij Okullari, yeni egitim ögretim yilina büyük bir hizla hazirlaniyor. Ilçenin ikinci özel egitim kurumu olma özelligine sahip Prestij, dogayi ve teknolojiyi bir arada sunacak. Dersler, [&hellip]

Egitimin Prestij'i artacak

Prestij Okullari, yeni egitim ögretim yili ile kapilarini açiyor. Torbali’nin ikinci özel okulu olan prestij, teknolojiyi ve dogayi bir araya getirip ögrencilerine en iyi egitimi sunmayi amaçliyor.

YAZIBASI’DA bulunan Prestij Okullari, yeni egitim ögretim yilina büyük bir hizla hazirlaniyor. Ilçenin ikinci özel egitim kurumu olma özelligine sahip Prestij, dogayi ve teknolojiyi bir arada sunacak. Dersler, hazirlanan brans dersliklerinde verilirken, ögrenciler dogayla iç içe olacak. Okul bahçesinde kanatli hayvan bölümünde çesitli hayvanlar yetistirilecek. Ayrica organik tarim alaninda sebzemeyve üretilecek. Buralardan elde edilecek olan ürünlerle, anasinifi ögrencilerinin günlük yemek ihtiyaci giderilecek. Prestij Okullari, önümüzdeki yillarda bir hali saha ve kapali yüzme salonu ile ögrencilerine daha kaliteli bir egitim vermeyi amaçliyor.

SINIFLARDA 20’DEN FAZLA ÖGRENCI OLMAYACAK

2007 yilinda Ayrancilar’da açilan Özel Kirçiçegim Anaokulu’nun kuruculugunu yapan Hasan Akçap, velilerden gelen isten üzerine okul kurmaya karar verdi. Bunun içinde bir zamanlar Kent Sekerleme Bölge Müdürlügü’nün bulundugu depo 10 yilligina kiralandi. 3 bin 500’ü kapali, 6 bini ise açik olmak üzere toplamda 9 bin 500 metrekarelik bir alana sahip olan Prestij Okullari’nda ortak kullanim derslikleriyle birlikte toplamda 13 derslik bulunuyor. Okul, ilk yilinda toplam 200 ögrencilik bir kontenjan ayirirken, belirlenen ögrenci sayisinda hedefe ulasilmak üzere. Siniflar 20’ser ögrenci kapasiteli olacak. Fazla ögrenciler okula alinmayacak. Prestij Okullari, 4+4+4 egitim sistemine geçis yapmak için bütün eksikliklerini de giderdi.

4 SPOR AYNI ANDA YAPILABILECEK

DEVASA büyüklükte bir kapali spor salonuna sahip olan okulda, basketbol, voleybol, güres ve masa tenisi gibi birçok spor ayni anda yapilabiliyor. 200 kisi kapasiteli 140 metrekare büyüklügünde çok amaçli salonda, drama, tiyatro gibi dersler verilebilirken, dogum günü partileri, seminerler ve toplantilara da ev sahipligi yapabilecek özellikte. Satranç salonu ile ögrencilerin stratejik hamleler yapabilmelerinin önü açilacak. Bütün siniflarda akilli tahtalar bulunurken, fen ve bilgisayar laboratuarlarinda ise ihtiyaç duyulan her türlü islem yapilabilecek.

‘TORBALI’DA EGITIME DAMGA VURACAGIZ’

EGITIM ve Ögretime “Yeni bir Bakis, Yeni bir Anlayis” slogani ile hizli bir giris yapan Prestij Okullari’nin Torbali’da egitime damga vuracagini söyleyen Halkla Iliskiler Sorumlusu Sermin Sagcik: “Egitim ögretim yilina farkliliklarimizla damga vuracagiz. Birçok alanda hizmet vererek, ögrencilerimize en iyi egitimi sunacagiz” dedi. Farkli egitim metoduyla ögrencilerin daha kolay anlayabilecekleri sekilde ders verilecegini, teknolojinin nimetlerinden ise sonuna kadar faydalanacaklarini ifade eden Bilgi Teknolojileri Ögretmeni ve Bilgi Islem Sorumlusu Isilay Yün: “Okulumuza gelen ögrenciler kendilerini özel hissedecek. Her alanda konusunda uzman egitmen kadromuzla, egitim camiasinin parlayan yildizi olacagiz” diye konustu.

ORGANIK BAHÇEDE YETISECEK, MINIKLER BESLENECEK

PRESTIJ Okullari, yeniliklerle ögrencileri en iyi sekilde egitmeyi planlarken, anasinifi ögrencilerinin daha saglikli gidalarla beslenmesi için bahçede ‘Organik Bahçe’ ve ‘Kanatli Hayvan Bölümü’ olusturdu. Organik bahçede, kayisi ve erik agaçlarindan elde edilen meyveler ögrencilere yedirilecek. Ayrica bu meyvelerden komposto, reçel ve marmelat yapilacak. Patlican, biber, domates, salatalik gibi sebzelerde organik olarak yetistirilip, günlük olarak ögrencilerin yemeklerinde kullanilacak.

HER AY TIYATRO, SINEMA, KONSER…

HER ay bir etkinligin gerçeklestirilecegi okul, sosyal etkinlik açisindan da dopdolu bir yil geçirecek. Egitim ögretim dönemi boyunca her ay tiyatro, sinema, konser, müze ve hayvanat bahçesi gezisi gibi çesitli etkinliklere imza atilacak. Bu sayede ögrenciler hem kaynasacak hem de kültürel açidan daha bilgili bir hale gelecek. Saglik odasi ile rahatsizlanan ögrencilere ilk müdahale okulda yapilacak. Kafeterya, otomat ve mini market ile ögrenciler teneffüslerde ihtiyaçlarini giderebilecek.