Emniyetten motosiklet sürücülerine seminer

Torbalı Trafik Denetleme Büro Amirliği, Torbalı'da bulunan motosiklet sürücülerine yönelik Trafik Güvenliği semineri düzenledi

Emniyetten motosiklet sürücülerine seminer

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince Torbalı Ticaret Odası konferans salonunda, Torbalı’da bulunan motokurye ve motosiklet sürücülerine yönelik Trafik Güvenliği semineri düzenledi. Seminerde motosiklet sürücülerinin karşılaştığı sorunlar, trafik kuralları, güvenli motosiklet sürüş teknikleri hakkında seminere katılanlara bilgi verildi. Öte yandan seminerde motosiklet kullanımının havaların ısınması ile birlikte artacağı ve sürücülerin kurallara uyarak daha dikkatli motosiklet kullanması gerektiği hatırlatıldı. Motosikletler üzerine denetimler yapıldığı, denetimlerin önümüzde ki günlerde artacağı hatırlatan ekipler motosiklet sürücülerinin kurallara uyma konusunda azami dikkat göstermeleri konusunda bir kez daha uyarıda bulundu.

EKEROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Torbalı Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından verilen seminere Torbalı Motosiklet Kulübü de tam kadro katıldı. Emniyet tarafından verilen seminerin oldukça faydalı bir seminer olduğunu ifade eden Torbalı Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ekeroğlu, “Biz de kulüp olarak gerek sürüş güvenliği gerekse farkındalık yaratmak maksadıyla birkaç defa bu tür eğitim programları gerçekleştirmiştik. Yoğun da katılım olmuştu etkinliğimize lakin böyle bir etkinliğin İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılması çok daha önemlidir. Bu noktada bize desteğini hiç esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Muhittin Murat Yener’e ve tüm İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ediyoruz.”