En çok grafik ve çocuk gelisimi ilgi görüyor

Kiz Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdür Yardimcisi Erhan Atilla, bu yil 10. Sinif ögrencileri Çocuk Gelisim ve Grafik Tasarim bölümlerini seçtigini bildirdi. TORBALI'NIN en iyi Liseler arasinda yer alan Kiz Teknik ve Meslek Lisesi, 2013-2014 egitim ögretim yilinda büyük projelere imza atacak. Geçtigimiz yil birçok ögrenciyi mevzun eden Kiz Teknik ve Meslek Lisesi, bu [&hellip]

En çok grafik ve çocuk gelisimi ilgi görüyor

Kiz Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdür Yardimcisi Erhan Atilla, bu yil 10. Sinif ögrencileri Çocuk Gelisim ve Grafik Tasarim bölümlerini seçtigini bildirdi.

TORBALI’NIN en iyi Liseler arasinda yer alan Kiz Teknik ve Meslek Lisesi, 2013-2014 egitim ögretim yilinda büyük projelere imza atacak. Geçtigimiz yil birçok ögrenciyi mevzun eden Kiz Teknik ve Meslek Lisesi, bu yilda hedeflerine emin adimlarla ilerleyecek. 11 Mesleki bölümün bulundugu Lise’de ise en çok Çocuk Gelisim ve Grafik Tasarim bölümleri oldu. 9. Sinifi basariyla bitiren ögrenciler genellikle Çocuk Gelisim ve Grafik Tasarim bölümlerine kayitlarini yaptiriyor. Geçtigimiz yil Tekstil Bölümüne büyük bir ilginin oldugunu söyleyen Okul Müdür Yardimcisi Erhan Atilla, bu yil ögrencilerin tercihi Çocuk Gelisim ve Grafik Tasarim bölümleri oldugunu bildirdi.

KAYIT PATLAMASI YASANIYOR

GEÇTIGIMIZ yil egitim ögretim yili döneminde birçok projeyi hayata geçiren ve yapmis oldugu sosyal sorumluluk projeleri ile gündeme gelen Torbali Kiz Teknik ve Meslek Lisesi, 2013-2014 egitim ögretim döneminde projeler devam edecek. Projelerin yani sira bu yil bin 800 kayitin yapildigi bildirildi. Okul Müdürü Erhan Atilla, bu yil yogun bir egitim ögretim döneminin olacagini söyledi. Atilla, “Torbali’da egitim kalitesinin hizla arttigini göre biliyoruz. Yillar öncesinde egitimin bu seviyede olmasi neredeyse imkansiz görünüyordu. Simdiler de ise egitim çok üst bir seviyeye geldi. Çok iyi egitimle ögrencilerimize istedikleri üniversitelere gide biliyorlar. Bizler elimizden geleni yapacagiz. Ayrica bu yil kayit patlamasi yasandi okulumuzda. Böyle devam ederse okullarin açilmasina kadar sayimiz 2 bini bulacaktir.” diye konustu.

‘YANLIS SEÇIM YAPTIRMAYALIM’

MESLEK seçiminin çok önemli oldugunu bildiren Torbali Kiz Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdür Yardimcisi Erhan Atilla, velilerin bu konuda dikkatli olmasi gerektigini söyleye bilirim. Ögrenciler e hiçbir sekilde baski yapilmamasi ve seçim yaparken kendi iradesi altinda karari vermesi gerektigini söyleyen Atilla, “Bizler için egitimin boyutu önemlidir. Bir ögrenci kendi istemedigi bir meslegi yapiyorsa o iste verimli olamaz. Ögrencielrin kendi iradeleri altin karar vermeliler. Velilerin baskilari altinda verilen kararlar ögrenciyi yanlis yönlendire bilir. Bu konuda mesleki liselerde seçim yapilirken dikkatli olunmasi gerekir.” seklinde konustu.