En samimi teşekkür çocuklardan geldi

Park asfalt ve çevre düzenlemesi yapılan mahallelerde incelemelerde bulunan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'e en samimi teşekkür çocuklardan geldi 2015 yılını eğitim, çevre ve altyapı için seferberlik yılı ilan eden Torbalı Belediyesi 60 Km. sıcak asfalt döktü. Çalışmaların sürdürüldüğü mahallelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'e en samimi teşekkür ise çocuklardan geldi. Sanayileşmeyle [&hellip]

En samimi teşekkür çocuklardan geldi

Park asfalt ve çevre düzenlemesi yapılan mahallelerde incelemelerde bulunan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e en samimi teşekkür çocuklardan geldi

2015 yılını eğitim, çevre ve altyapı için seferberlik yılı ilan eden Torbalı Belediyesi 60 Km. sıcak asfalt döktü. Çalışmaların sürdürüldüğü mahallelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e en samimi teşekkür ise çocuklardan geldi. Sanayileşmeyle birlikte hızlı göç alan ve kentleşmede rekor kıran Torbalı’da son dönemde alt yapı çalışmalarına da büyük önem veriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü 60 km sıcak asfalt dökerek önemli bir rekora imza attı. İlçenin farklı yerlerindeki 25 oyun parkının 15 kondisyon aleti gurubu yenilendi.

ÇEYREK ASIRLIK HASRET

Beşevler ve Yedi Eylül Mahalleleri gibi 25 yıldan beri asfalt talebinde bulunan mahalleler de halkın kullanımına uygun yollara kavuştu. Ayrıca, Atatürk, Muratbey Ayrancılar, Eğerci gibi büyük yerleşim yerlerinde Belediyenin asfaltlama çalışmaları ise devam ediyor. Torbalı Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü önümüzdeki sezon için hedefini 90 kilometre asfalt yol olarak açıkladı.

GÖÇLE GELEN BÜYÜME VE SAĞLIKLI KENTLEŞME

Yeni caddelerin, sokakların, yolların, yaşam alanlarının hızla oluştuğu Torbalı’da yaya kaldırımlarına, çevre düzenlemelerine ve aydınlatmaya özel bir önem veriliyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez zamanının önemli bir bölümünü çalışmaların sürdüğü bu alanlarda geçiriyor. Görmez, çevresini saran çocuklara yaptırdığı parklara dair sorular soruyor ve onlarla sohbet ediyor. Başkan Görmez, “Biz halkın bir parçasıyız. Ulaşılmaz hiç değiliz. Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacaktır” dedi.