Erkut, Ankara'dan döndü

İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut, önceki gün Ankara'ya giderek İyi Parti Genel Merkez'inde bir dizi temaslarda bulundu. Genel Başkan Akşener ve Genel Merkez yöneticileri ile bir dizi görüşmeler yapan Erkut, gece saatlerinde Torbalı'ya döndü

Erkut, Ankara'dan döndü

İyi Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut, önceki gün Ankara’ya giderek İyi Parti Genel Merkez’inde bir dizi temaslarda bulundu. Genel Başkan Akşener, Genel Başkan Vekilleri ve Grup Başkan Vekilleri yöneticileri ile bir dizi görüşmeler yapan Erkut, gece saatlerinde Torbalı’ya döndü. Erkut bulunduğu temaslara ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımında, “Grup Başkanvekillerimizi ve Genel Başkan Yardımcılarımızı ziyaret edip, liderimizin hayır dualarını alıp İzmir’e dönüyoruz. Çok çalışacağız, söz verdik.” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN ÜLKENİN VE VATANDAŞLARIN MENFAATİ”

Torbalı’nın sevilen isimlerinden olan ve aynı zamanda Torbalıspor Başkan Yardımcılığı görevinin de yürüten Erkut, İyi Parti için de gerek ilçede gerekse İzmir genelinde oldukça yoğun bir çalışma temposuna sahip. İl Başkan Yardımcısı olmasına rağmen Torbalı’da bulunduğu sürece ilçe teşkilatının etkinliklerine katılarak itici güç görevi de gören Erkut’un yakın zamanda daha üst kademe görevlere getirilmesi bekleniyor. Konuya ilişkin sorulan sorulara son derece mütevazı cevaplarla yaklaşan Erkut, parti içi görevlendirme konularına ilişkin, “Büyüklerimiz hangi görevi layık görürse en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ederiz. Bizim için önemli olan bireysel makamlar değil ülkenin ve vatandaşların menfaatidir.” şeklinde açıklamalarda bulundu.