Eski Milletvekili Katmerci partililere seslendi: Karsimizda çok düsman var, kenetlenin!

AK Parti Agustos Ayi Danisma Toplantisi'na katilan Eski Milletvekili Ismail Katmerci, partililere daha çok çalismalari ve dedikodu yapmadan hizmet etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Katmerci, konusmasinda AK Parti'nin çok düsmani oldugunu ve her partilinin kenetlenmesini söyledi. AKP Parti Torbali Ilçe Teskilati Agustos Ayi Danisma Toplantisi dün parti binasinda gerçeklestirildi. Yogun bir katilimin oldugu toplantiya AK Parti [&hellip]

Eski Milletvekili Katmerci partililere seslendi: Karsimizda çok düsman var, kenetlenin!

AK Parti Agustos Ayi Danisma Toplantisi’na katilan Eski Milletvekili Ismail Katmerci, partililere daha çok çalismalari ve dedikodu yapmadan hizmet etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Katmerci, konusmasinda AK Parti’nin çok düsmani oldugunu ve her partilinin kenetlenmesini söyledi.

AKP Parti Torbali Ilçe Teskilati Agustos Ayi Danisma Toplantisi dün parti binasinda gerçeklestirildi. Yogun bir katilimin oldugu toplantiya AK Parti Eski Milletvekili Ismail Katmerci, Il Koordinatörü Osman Basterzi, Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, parti yöneticileri ve parti üyeleri katildi. Toplantinin öne çikan gündem maddeleri arasinda ise yerel seçim vardi. Konusmalarda sik sik birlik ve beraberlige vurgu yapilirken, yerel seçimde bütün partilerin birleserek AK Parti’ye karsi olduklarini, bundan dolayi yapilacak olan seçimlerde bütün partililerin birbirlerine kenetlenmeleri tavsiyelerinde bulunuldu. Toplantida bir konusma yapan Ismail Katmerci, AK Partili olmanin ibadet yapmak oldugunu, halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek oldugunu söyledi.

“SIYASETLE UGRASMAK IBADET KADAR GUZELDIR”

TORBALI’DA partilileriyle olmaktan mutlulukduydugunu söyleyen Eski Milletvekili Ismail Katmerci, konusmasinda sik sik partililere tavsiyelerde bulunarak sunlari söyledi: “Öncelikle sunu söylemek istiyorum, iyi ki AK Parti üyesiyiz. Siyasetle ugrasmak, ibadet etmek gibi güzel bir seydir. Halka hizmet hakka hizmettir. AK Parti 11 yildan bu yana halka hizmet ediyor. Dolayisi ile hakka da hizmet ediyor. Hizmetlerimizi hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bu güzel hizmetlerin yapilmasinda hepinizin emegi var. Bu güzel hizmetlere ortak olmak kadar güzel bir sey yoktur. Hepimizin asli görevi, çocuklarimiza iyi bir Türkiye birakmaktir. Torbali’da seçimleri kazanmak için mücadele veriyorsunuz. Bunun maddi karsiligi yoktur, manevi karsiligina inandigimiz için hepimiz buradayiz. Benim sizleretavsiyem, dedikodu yapmadan birbirinize kenetlenin. Karsimizda çok düsman var. Basarili olmamizi istemiyorlar.”

“ÖLENE KADAR BASBAKANIMIZIN ARKASINDAYIZ”

DAHA sonra söz alan AK Parti Torbali Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez, konusmasinda particiligin ötesinde kutsal bir davanin takipçileri oldugunu belirtti ve konusmasinda su cümlelere yer verdi: “Basbakanimizla birlikte çalismalarimiza devam edecegiz. Ulkemiz çok önemli süreçlerden geçiyor. Sunu bilin ki bizim burada karinca misali çalismamizin partimize, hükümetimize, devletimize ve Islam alemine faydasi vardir. Basbakanimiza bu son olaylarda yalniz kaldigi yönünde elestiriler var. Biz de diyoruz ki, hakki söyle yalniz kal. Ölene kadar pesinde olacagiz.”

GÖRMEZ: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

PARTI olarak bütün enerjilerini teskilat çalismalarina ayiracaklarini söyleyen Adnan Yasar Görmez, “Biz hiç kuru gürültü yapmadik, kavgaci bir siyaset yapmadik. Elimizden geldigince ilçemize bir çivi çakilmasi için geregini yapmaya çalistik. Bu sebeple, yerel seçimi diger seçimlerden ayiran özellik var. Yerel seçimde nefis ön plana çikiyor. Nefsi hevesler ön plana çikiyor. Bizim AK Parti olarak bu seçimlerde belediyeyi almamiz lazim” dedi. Baskan adaylarina da sesleniste bulunan Görmez, “Çok tehlikeli ve sikintili bir süreçten geçiyoruz. Belediye baskan adayi olmak isteyen arkadaslarimiz var, bizim herkese kapimiz açik. Ben herkesi kucakladim ve kucaklamaya devam edecegim. Hata yapsalar bile bir kisiyi disarida birakma lüksümüz yok bizim. Kim aday olursa olsun, kimseye küsmeyecegiz, kizmayacagiz. Yüce Rabbim kim partimize ve milletimize yakisir sekilde hizmet edecekse ona nasip etsin” dedi.