Eski 'Yıldız' TORKOS'ta

Yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Torbalıspor teknik ekip için de arayışlarını sürdürüyor. TOKROS FetiOkuroğlu'nun yardımcılığı için 13 yıl önce kırmızı beyazlı formayı terleten Ayhan Yıldız'la anlaştı. BU sezon Çaybaşıspor ile birlikte Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Torbalıspor'da hararetli şekilde devam eden transfer çalışmaları da sürüyor. Kesenin ağzını da açan TORKOS'ta Özgür Erman Çağlar'ın yeniden başkan [&hellip]

Eski 'Yıldız' TORKOS'ta

Yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Torbalıspor teknik ekip için de arayışlarını sürdürüyor. TOKROS FetiOkuroğlu’nun yardımcılığı için 13 yıl önce kırmızı beyazlı formayı terleten Ayhan Yıldız’la anlaştı.

BU sezon Çaybaşıspor ile birlikte Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Torbalıspor’da hararetli şekilde devam eden transfer çalışmaları da sürüyor. Kesenin ağzını da açan TORKOS’ta Özgür Erman Çağlar’ın yeniden başkan olmasıyla moral bulan transfer komitesi de bu sürede boş durmuyor. Mevcut oyuncularıyla da transfer masasına oturan komite bu süreçte, biri Senegalli olmak üzere 8 ismi kadrosuna kattı. Mevcut takımdaki 4 ayrı futbolcuyla da yeniden anlaşan TORKOS, taraftarına ümit veriyor. Üst üste transfer bombaları patlatan kırmızı beyazlı ekip, teknik ekibe de bir takviye gerçekleştirdi. Teknik Direktör FetiOkuroğlu’nun yardımcılığı için 2001-2003 yılları arasında TORKOS’ta forma giyen Ayhan Aydın’ı transfer eden TORKOS’un kadrosu güçlendi.

TORBALISPOR’DA OYNAMIŞTI

Son olarak Didim Belediyespor’da teknik direktörlük görevi yürüten Ayhan Yıldız ile TORKOS her konuda anlaşmaya vardı. Bir dönem Torbalıspor’da da top koşturan Yıldız, tam 13 yıl sonra TORKOS’aantrenör olarak döndü. Okuroğlu’dan sonra en yetkili ikinci isim olacak olan Yıldız, geçtiğimiz günlerde transfer edilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Uluhan Kaçaranoğlu’nun Didim Belediyespor’dan hocası olan Yıldız, ilerleyen günlerde ilçeye gelip imza atacak.

12 YENİ SÖZLEŞME

Bu sezon Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor, eski oyuncusu Bekir Adıgüzel ile el sıkıştıktan sonra dış transfer ataklarını hızlandırmıştı. Somaspor’un genç file bekçisi Oğuz Aydın’la da sözleşme imzalayan kırmızı beyazlı ekip geçtiğimiz hafta BAL Ligi 10. Grup takımlarından Ödemişsporda forma giyen defans oyuncusu Serkan Öz ve yine aynı grup takımlarından İzmirspor da forma giyen kaleci Sertaç Mutludağ, Salihli Belediyespor’da forma giyen sol kanat oyuncusu İbrahim Memiş, Didim Belediyespor’da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Uluhan Kaçaranoğlu, Kuşadasıspor’da forma giyen 28 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu BassirouNdiaye ve Alaşehir Belediyespor’da forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Haktan Orak ile anlaşmıştı. İç transferde de hareketli günler geçiren TORKOS, Adem Şahin, Melih Ersoy, Serkan Akın ve Yalçın Eroğlu ile de sözleşme yeniledi.İbrahim DANIŞ