Evde de, iş yerinde de suyu arıtarak içiyoruz

Havaların ısınmasıyla birlikte su arıtma cihazlarına olan talep arttı. Osmanlı Arıtma, ev ve iş yerlerine yönelik su arıtma sistemlerinin montajını gerçekleştiriyor. SON yıllarda su arıtma cihazlarına artan talep giderek artıyor. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte su tüketiminin artması, vatandaşları su arıtma cihazlarına yönlendiriyor. İki yıldır sektörde hizmet veren Osmanlı Arıtma Sistemleri, yaptığı başarılı çalışmalarla sektörün önemli [&hellip]

Evde de, iş yerinde de suyu arıtarak içiyoruz

Havaların ısınmasıyla birlikte su arıtma cihazlarına olan talep arttı. Osmanlı Arıtma, ev ve iş yerlerine yönelik su arıtma sistemlerinin montajını gerçekleştiriyor.

SON yıllarda su arıtma cihazlarına artan talep giderek artıyor. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte su tüketiminin artması, vatandaşları su arıtma cihazlarına yönlendiriyor. İki yıldır sektörde hizmet veren Osmanlı Arıtma Sistemleri, yaptığı başarılı çalışmalarla sektörün önemli firmaları arasındaki yerini aldı. Ertuğrul Dörtyol Torbalı Caddesi’nde hizmet veren firma, sadece evlere değil iş yerlerine yönelik su arıtma cihazı uygulamaları da gerçekleştiriyor. Damacana su kullanmak istemeyenlerin arıtma cihazına yönlendiğini kaydeden işletme sahibi Osman Kürşad Serhat, su arıtma sistemlerinin, şehir suyunu aşama aşama filtreleyerek, içme suyuna dönüştürdüğünü söyledi. Serhat: “Evlerin yanı sıra son dönemlerde iş yerlerinde de su arıtma cihazları tercih ediliyor” dedi.

SU KADEME KADEME ARITILIYOR

2000 yılından bu yana su arıtma cihazları ve küçük ev aletleri, satış-servis hizmeti veren Osman Kürşad Serhat, hizmet ağını her geçen gün genişletiyor. Baymak, Aura, İhlas, Panasonic, Daikin, Mitsubishi, Bosh, Egesan ve Cemsan markalarına ait ürünlerin satışını gerçekleştiren Osmanlı Arıtma Isıtma ve Soğutma Sistemleri satış, tamir ve bakım hizmeti sunuyor. Şehir şebekesindeki suda yer alan materyallerin, su arıtma cihazı ile arıtıldığını dile getiren Serhat, mineral filtreleri sayesinde de suya mineral ve alkali dahil edildiğini söyledi. Torbalı’da su arıtma cihazı kullanımının oldukça yaygın olduğunu dile getiren Osman Serhat, evlerin dışında, lokanta ve restoran başta olmak üzere birçok iş yerinde de su arıtma cihazının tercih edildiğini belirtti.

KALİTELİ SU

Su arıtma sistemlerinin, şehir suyunu aşama aşama filtreleyerek, içme suyuna dönüştürdüğünü anlatan Serhat, şunları söyledi: “Doğru su arıtma sistemlerinden çıkan sular, Sağlık Bakanlığı’ndan, Dünya Sağlık Örgütü’nden ve birçok testlerden geçerek onaylanmış sağlıklı su üretimine imkan veren ve son teknolojiyle kullanılarak üretilmiş sistemlerdir. Ayrıca üretimi de kontrol altında tutmamız nedeniyle psikolojik olarak da rahatlamamıza sebep olur. Bu sistemlerin kalite açısından da sağladığı faydalar bulunmakta. Kaliteli suda koku, renk ve tat gibi değerler Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği oranlar içinde kalmaktadır. Sistemlerimizde kullanılan teknolojilerle birlikte gerekli senelik bakımları da yapıldığında bu oranlar sürekli olarak aynı değerler içinde kalmaktadır” diye konuştu.

GÖKHAN YALKALK