Fatih Parmaksiz yeniden Torkos’ta

Dün Zeki Erguvan’in istifasiyla bosalan teknik direktörlük koltuguna, Torkos’u 2007’de 3. Lig’e tasiyan tecrübeli teknik adam, Fatih Parmaksiz oturdu. TORBALISPOR yeni teknik direktörüne kavustu. Dün Zeki Erguvan’in istifasiyla bosalan teknik direktörlük koltuguna Torbalispor’u 2007’de 3. Lig’e tasiyan tecrübeli teknik adam Fatih Parmaksiz oturdu. Yardimci Antrenörlük görevine ise Fatih Parmaksiz’in uzun yillardir beraber çalistigi Ismet Çelen [&hellip]

Fatih Parmaksiz yeniden Torkos’ta

Dün Zeki Erguvan’in istifasiyla bosalan teknik direktörlük koltuguna, Torkos’u 2007’de 3. Lig’e tasiyan tecrübeli teknik adam, Fatih Parmaksiz oturdu.

TORBALISPOR yeni teknik direktörüne kavustu. Dün Zeki Erguvan’in istifasiyla bosalan teknik direktörlük koltuguna Torbalispor’u 2007’de 3. Lig’e tasiyan tecrübeli teknik adam Fatih Parmaksiz oturdu. Yardimci Antrenörlük görevine ise Fatih Parmaksiz’in uzun yillardir beraber çalistigi Ismet Çelen getirildi. 50 yasindaki Parmaksiz’in Torbali’daki dördüncü dönemi olacak. Son olarak 3. Lig’e çikis mücadelesinde Mugla’da oynanan Çigli karsilasmasi sonrasi takimdan ayrilan Fatih Parmaksiz ilk maçini yine Mugla’da oynayacak. Biraktigi yerden takimi devralan tecrübeli hoca: “Önceki üç dönemimde de basarili olduk. 2005’te finalde kaybedip direkten döndük; 2007’de takimi 3. Lig’e tasidik. Yine ayni basariyi gösterme niyetindeyiz” dedi. Son olarak Ödemis Belediyespor’un basinda olan teknik adam artik Torbalispor’un basarisi için çalisacak. Fatih Parmaksiz dün takimla birlikte ilk idmanina çikarken; futbolcularla yakindan ilgilendigi gözlendi. Yapilan çift kale maçta sik sik oyunu durdurup müdahale eden Parmaksiz, oyunculari uyararak, taktik ve teknik bilgiler verdi.

MUGLA BENI BILIR

TORBALISPOR’A gelirken buradaki sikintilari bildigini belirten kurt hoca: “Elazigspor ve Ödemisspor’dan takimlarini izlemem konusunda teklifler geldi. Ancak Torbali benim ilk göz agrim. Eger Torbali üst liglere oynayan güçlü bir takim olsaydi muhtemelen teklifi kabul etmezdim” seklinde konustu. Takimin maddi ve manevi sikintilari olduguna deginen Parmaksiz, sorunlarin çözülebilmesi için mutlaka taraftarlarin destek vermesi gerektigini dile getirdi. Pazar günü oynanacak Muglaspor maçina da deginen Parmaksiz: “Torbalispor’un hedefi üç puandir. Ancak deplasmanda oynayacagimiz için stratejimizi buna göre belirleyecegiz” dedi. Takimin basina en son Mugla’da çikan teknik adam: “Mugla beni bilir. Iyi bir sonuçla dönecegimize inaniyorum”