FB’­­de mev­­cut yö­­ne­­tim ye­­ni i­­sim­­ler­­le yo­­la de­­vam ede­­cek

Uzun yil­­lar­­dir Tor­­ba­­li’­­da fa­­a­­li­­yet­­te olan Tor­­ba­­li Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi, ön­­ce­­ki gün kong­­re­­ye git­­ti. Tek lis­­te ile kong­­re­­ye ka­­ti­­lan mev­­cut yö­­ne­­tim, gü­­ven ta­­ze­­le­­di ­­TOR­­BA­­LI Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi, ön­­ce­­ki gün kong­­re­­ye git­­ti. Mev­­cut yö­­ne­­tim tek lis­­te ile kong­­re­­ye gi­­der­­ken, 47 ki­­si oy kul­­lan­­di. Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi’n­­de ya­­pi­­lan kong­­re­­ye çok sa­­yi­­da üye­­nin ya­­ni si­­ra Fe­­ner­­bah­­çe­­li ta­­raf­­tar­­lar da ka­­til­­di. Ög­­le sa­­at­­le­­rin­­de bas­­la­­yan [&hellip]

FB’­­de mev­­cut yö­­ne­­tim ye­­ni i­­sim­­ler­­le yo­­la de­­vam ede­­cek

Uzun yil­­lar­­dir Tor­­ba­­li’­­da fa­­a­­li­­yet­­te olan Tor­­ba­­li Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi, ön­­ce­­ki gün kong­­re­­ye git­­ti. Tek lis­­te ile kong­­re­­ye ka­­ti­­lan mev­­cut yö­­ne­­tim, gü­­ven ta­­ze­­le­­di

­­TOR­­BA­­LI Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi, ön­­ce­­ki gün kong­­re­­ye git­­ti. Mev­­cut yö­­ne­­tim tek lis­­te ile kong­­re­­ye gi­­der­­ken, 47 ki­­si oy kul­­lan­­di. Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi’n­­de ya­­pi­­lan kong­­re­­ye çok sa­­yi­­da üye­­nin ya­­ni si­­ra Fe­­ner­­bah­­çe­­li ta­­raf­­tar­­lar da ka­­til­­di. Ög­­le sa­­at­­le­­rin­­de bas­­la­­yan oy­­la­­ma, 1 sa­­at içe­­ri­­sin­­de ta­­mam­­lan­­di. Mev­­cut yö­­ne­­ti­­min ya­­nin­­da ye­­ni isim­­ler de ken­­di­­ne yer bul­­du. Ye­­ni yö­­ne­­ti­­me gi­­ren isim­­ler ise söy­­le: Ali Çet­­men, Rah­­mi Uçar, Os­­man Oku­­rog­­lu, Cenk Hüs­­man, Sük­­rü Kol­­cu, Ah­­met Gü­­müs ve Be­­le­­di­­ye Bas­­kan Yar­­dim­­ci­­si Ye­­ner Ul­­ker. Mev­­cut yö­­ne­­tim­­de de­­vam eden isim­­ler ise söy­­le: Il­­kay Öz­­tas, Ka­­dir Gö­­zü­­tok, Ya­­vuz Gör­­mez ve Gü­­ven Kö­­se­­og­­lu.

­­YE­­NER UL­­KER, YÖ­­NE­­TIM UYE­­SI OL­­DU
­­ÖN­­CE­­KI gün Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi’n­­de ya­­pi­­lan kong­­re mut­­lu son­­la bit­­ti. Ög­­le sa­­at­­le­­rin­­de bas­­la­­yan kong­­re, ne­­se­­li da­­ki­­ka­­la­­ra sah­­ne ol­­du. Çok sa­­yi­­da ta­­raf­­ta­­rin da il­­gi ile ta­­kip et­­ti­­gi kong­­re­­yi, mev­­cut yö­­ne­­tim tek lis­­te ile aday­­li­­gi­­ni ko­­ya­­rak gü­­ven ta­­ze­­le­­di. Tek­­rar­­dan se­­çi­­len yö­­ne­­tim, bün­­ye­­si­­ne 7 ye­­ni üye da­­ha ala­­rak yö­­ne­­ti­­mi güç­­len­­dir­­di. Önü­­müz­­de­­ki gün­­ler­­de yö­­ne­­tim bir ara­­ya ge­­le­­rek bas­­kan ve bas­­kan yar­­dim­­ci­­si­­ni se­­çe­­cek ve yö­­ne­­tim­­de gö­­rev da­­gi­­li­­mi ya­­pi­­la­­cak. Gö­­rev da­­gi­­li­­mi son­­ra­­sin­­da ye­­ni yö­­ne­­tim kal­­di­­gi yer­­den de­­vam ede­­cek. Il­­çe­­de de bir­­çok pro­­je­­ye ve et­­kin­­li­­ge im­­za atan Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi, ak­­ti­­vi­­te­­le­­ri­­ne de­­vam ede­­cek.

­­“7 YE­­NI YÖ­­NE­­TIM UYE­­SI KA­­TIL­­DI”

TOR­­BA­­LI Fe­­ner­­bah­­çe­­li­­ler Der­­ne­­gi Ba­­sin Söz­­cü­­sü Ka­­dir Gö­­zü­­tok, kong­­re son­­ra­­sin­­da gö­­rev da­­gi­­li­­mi­­nin ya­­pi­­la­­ca­­gi­­ni ve mev­­cut yö­­ne­­tim­­le yo­­la de­­vam et­­tik­­le­­ri­­ni söy­­le­­di. Gö­­zü­­tok, “Ön­­ce­­ki gün der­­ne­­gi­­mi­­zin kong­­re­­si ya­­pil­­di. Ya­­pi­­lan kong­­re­­de ta­­raf­­tar­­la­­ri­­mi­­zin da bi­­zi yal­­niz bi­­rak­­ma­­ma­­si biz­­le­­ri mut­­lu et­­ti. Tek lis­­te ile gir­­di­­gi­­miz se­­çim­­de, 47 oy ile gü­­ven ta­­ze­­le­­dik. Ay­­ri­­ca yö­­ne­­ti­­mi­­mi­­ze 7 ye­­ni isim de ka­­til­­di. Bun­­lar­­dan bi­­ri de Tor­­ba­­li Be­­le­­di­­ye Bas­­kan Yar­­dim­­ci­­si Ye­­ner Ul­­ker. Ul­­ker­­’in yö­­ne­­tim­­de yer al­­ma­­si biz­­le­­ri da­­ha bir mut­­lu et­­ti” sek­­lin­­de ko­­nus­­tu.