FORBES ailesi büyüyor

Torbalı'da basketbol sevgisinin artması, yetenekli gençlerin büyük takımlara kazandırılması için kurulan FORBES Torbalı Gençlik Spor Kulübü hafta sonu bir şenlik düzenledi. Kapalı Spor Salonu'nda yapılan şenliğe kulübün tüm takımları katıldı   TORBALI'DA salon sporlarının daha çok sevilmesi için uğraş veren FORBES Torbalı Gençlik Spor Kulübü hafta sonu bir şenlik düzenledi. Düzenlenen şenliğe FORBES'in 8 takımında [&hellip]

FORBES ailesi büyüyor

Torbalı’da basketbol sevgisinin artması, yetenekli gençlerin büyük takımlara kazandırılması için kurulan FORBES Torbalı Gençlik Spor Kulübü hafta sonu bir şenlik düzenledi. Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şenliğe kulübün tüm takımları katıldı

 

TORBALI’DA salon sporlarının daha çok sevilmesi için uğraş veren FORBES Torbalı Gençlik Spor Kulübü hafta sonu bir şenlik düzenledi. Düzenlenen şenliğe FORBES’in 8 takımında spor yapan öğrenciler katıldı. Şenliğe yüzlerce öğrencinin katılması FORBES’in amacına ulaştığını gözler önüne serdi. Yapılan şenlik ile birlikte kulüp kış sezonunu bitirip yaz sezonuna geçti. Düzenlenen basketbol şenliği Torbalı’da bir ilk oldu. Torbalı, Fahrettin Altay ve Güzelbahçe’de yarışmacı basketbol takımları bulunan FORBES tüm takımlarını Torbalı’daki şenlikte bir araya getirdi. Torbalı 7 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şenlikte takımlar kendi aralarında maç yaptı. Sezon içinde başarılı olan sporculara başarı belgeleri ve madalyaları takdim edildi. Sporcuların ailelerinin de katıldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Velilere şenlikte çeşitli ikramlarda bulunuldu. Şenlik saat 13.00’de başladı ve saat 17.00’ye kadar sürdü.

VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Şenliğe FORBES Torbalı Gençlik Spor Kulübüne ait 8 takım katıldı. Genç, Yıldız, 2 ÇocukTakımı, Minik, Mini Miniler, Kızlarda Minik ve Küçük kategorilerindeki takımların yer aldığı şenlikte sporcular salona sığmadı.Katıldıkları liglerde oldukça başarılı sonuçlar elde eden takımlar bu kez aynı spor kulübü bünyesinde bulunan takımlar ile yarıştı. FORBES’in Torbalı ve İzmir’de bulunan takımları etkinlikte bir araya getirilerek kaynaşmaları sağlandı. 4 saat boyunca süren şenlik renkli görüntülere sahne oldu.Velilerin katılımı da oldukça yüksekti. Çocuklarını sahada izlemeye gelen ailelere yaptıkları tezahüratlar ile sporculara destek oldu.

TORBALI’DAN İZMİR’E AÇILDI

Amaçlarının basketbolu sevdirmek olduğunu bunu da başardıklarını ifade eden FORBES Torbalı Gençlik Spor Kulübü Kurucusu ve Kulüp Başkanı Muharrem Ekici “Bu yıl tüm sporcularımızın bir araya geleceği güzel birorganizasyon yapmak istedik. FORBES olarak her geçen gün büyüyüp gücümüze güç katıyoruz. Kulübümüz Torbalı’da kuruldu ve İzmir’e açıldı. Güzelbahçe ve Fahrettin Altay’da kulübümüzde spor yapan basketbolcular var. Tek takımla çıktığımız bu yolda şuan 8 takımımız bulunuyor. Bu takımlar çeşitli liglerde mücadele ediyor. Kulübümüze olan ilgi bizleri mutlu ediyor. Hafta sonu yaptığımız şenlikte oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. Artık yaz sezonu çalışmalarına başladık” diye konuştu.

Serkan GÜNBAY