Fransa'dan gelip aile sirketinin basina geçti

Fransa’da villa tarzi evlerin yapimina imza atan yatirimci Fatih Alan, aile sirketi olan Alanyurt Insaat’in basina getirildi. Genç yatirimci ilçede 20 milyonluk yatirima daha imza atacaklarini söyledi. TORBALI Mahallesi’ne yaptigi yatirimlarla adini duyuran Alanyurt Insaat’in basinda uzun zamandir Fransa’da insaat alaninda hizmet veren Fatih Alan getirildi.  Aile sirketinin basina babasinin rahatsizligi nedeniyle geçten Alan, mühendis [&hellip]

Fransa'dan gelip aile sirketinin basina geçti

Fransa’da villa tarzi evlerin yapimina imza atan yatirimci Fatih Alan, aile sirketi olan Alanyurt Insaat’in basina getirildi. Genç yatirimci ilçede 20 milyonluk yatirima daha imza atacaklarini söyledi.

TORBALI Mahallesi’ne yaptigi yatirimlarla adini duyuran Alanyurt Insaat’in basinda uzun zamandir Fransa’da insaat alaninda hizmet veren Fatih Alan getirildi.  Aile sirketinin basina babasinin rahatsizligi nedeniyle geçten Alan, mühendis kuzeni Ahmet Alan ile birlikte ilçede güzel ve modern binalari insa edeceklerini, yeni yatirimlara imza atacaklarini söyledi.  Avrupa tarzi evleri ilçede insa edeceklerini belirten Fatih Alan, “Insaat sektörünün kalbinin Torbali’da attigini, yatirimcilarin ev almak için ilçeyi tercih ettiklerini, buna bagli olarak en güzel ve yeni projeleri hayata geçirmek için çalisma sürdürdüklerini söyledi.

LUKS KONUTLARA IMZA ATIYOR
BÖLGEDE yatirim yapan firmalardan olan Alanyurt Insaat sektörün öncü isimlerinden bir tanesi. Geçtigimiz yil ilçeye 9 milyonluk bir yatirim gerçeklestiren firma, bu yil da yatirimlarina ara vermeden devam ediyor. Su anda 56 dairenin yapimina devam eden Alanyurt Insaat, birkaç ay içerisinde 96 dairenin yapiminin da startini verecek. Firmanin su anda bölgede satisa sundugu dairelerin fiyatlari ise 105 TL ile 150 TL arasinda degisiyor. Torbali Mahallesi’nin en lüks konutlarina imza atan firmanin basina ise 9 yildir Fransa’da villa tarzi evlerin yapimina imza atan Fatih Alan getirildi. 32 yasindaki genç yatirimci babasinin rahatsizligindan ötürü aile sirketinin Torbali’daki islerinin basina geçerek çalismalara basladi. Fransa’da lüks konutlarin yapimina imza atan Alan, ayni kalite ve konfordaki evleri de ilçede hayata geçirdiklerini söyledi.

INSAATIN KALBI TORBALI’DA ATIYOR
TORBALI’DA 20 milyonluk bir yatirima daha imza atacaklarini söyleyen genç yatirimci, ilçedeki insaat sektörünü degerlendirdi. Avrupa ülkelerinde yatirimcilarin caninin istedigi yere yatirim yapamadiklarini çarpik kentlesmeyi önlemek için siki denetimlerin oldugunu vurgulayan Fatih Alan: “Avrupa’da yatirim yapacaksaniz eger, özellikle insaat alaninda belediye çok siki denetimler uyguluyor. Evin giris kapisindan, planina göre birçok seyde karari belediyeler veriyor. Örnegin yatirim yapilacak alana ilk önce altyapi, yol, elektrik su gibi ihtiyaçlar getirildikten sonra insaatin baslatilmasina izin veriliyor.Türkiye’de çarpik kentlesme var ama Torbali’da o kadar fazla degil. Kaliteli binalar yükseliyor. Bu da ilçe için iyi bir gelisme. Insaat diger bölgelere göre ilçede daha hareketli ve talep de çok yüksek. Insaat sektörünün kalbi burada atiyor dersek yeridir” dedi.