Galibiyetten başka şansımız yok

Torbalıspor yarın ligin son sıralarında yer alan Bilecik İl Özel İdarespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Tırmanışı sürdürmek isteten TORKOS'un bu maçtan mutlak galip gelmesi gerekiyor. Deplasmana 3 puan parolası ile çıkacak olan takım taraftarın desteğini bekliyor ŞAMPİYONLUK parolası ile sahaya çıkan Torbalıspor yarın Bilecik deplasmanında sahaya çıkacak. Ligin 12. sırasında yer alan Bilecik İl [&hellip]

Galibiyetten başka şansımız yok

Torbalıspor yarın ligin son sıralarında yer alan Bilecik İl Özel İdarespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Tırmanışı sürdürmek isteten TORKOS’un bu maçtan mutlak galip gelmesi gerekiyor. Deplasmana 3 puan parolası ile çıkacak olan takım taraftarın desteğini bekliyor

ŞAMPİYONLUK parolası ile sahaya çıkan Torbalıspor yarın Bilecik deplasmanında sahaya çıkacak. Ligin 12. sırasında yer alan Bilecik İl Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz 3 puanı hanesine yazdırıp yarıştan kopmamak istiyor. 9. grupta 33 puan ile 3. sırada bulunan Torbalıspor lider Kütahyaspor ile arasındaki 8 puanı kapatmak, 1 puan farkı ile 2. sıradaki Somaspor’u da geçmek istiyor. Düşme potasındaki Bilecik deplasmanından galibiyet ile dönmek isteyen futbolcular idmanlarını sürdürüyor. Kütahyaspor ve Somaspor’un puan kaybetmesini bekleyen TORKOS’un sahadan mutlak galip ayrılması gerekiyor. İkinci yarıya bomba gibi başlayan Torbalıspor’da güzel bir hava yakalandı. Geçtiğimiz hafta Kümaşspor’un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip gelerek 3 puanı hanesine yazdıran takımda moraller oldukça yüksek. Geçen haftaki maç eksiğini yaptığı hazırlık maçı ile gidermeye çalışan Torbalıspor’da kondisyon ağırlıklı bir idman programı uygulanıyor. Galibiyet parolası ile yola çıkacak olan takım ilçeye 3 puan ile dönmek istiyor.

RAKİP DÜŞME POTASINDA

Deplasmandan galip gelerek dönmek istediklerini bunun için hazırlandıklarını dile getiren teknik patron Sezer Özçelik sahadan galip ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Devre arası takıma yapılan takviyenin yerinde olduğunu alınan başarı ile gördüklerini dile getiren Özçelik “Futbolcularımızın hepsi sahada uyum içinde. Geçen hafta maç yapmadan alınan 3 puan da bize ilaç gibi geldi. Bu hafta deplasmanda ligin alt sıralarında bulunan ve düşmemeye oynayan Bilecik İl Özel İdarespor’a konuk olacağız. Karşılaşacağımız ekip düşme potasında. Rakibimiz düşmemek için elinden geleni yapacaktır. Rakibimizi hiçbir zaman için küçümsemiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen en iyi performansı sergileyeceğiz. Takımda moraller çok yüksek. Torbalı’ya galibiyet ile dönmek istiyoruz. Taraftarımız deplasmanda bizi yalnız bırakmasın” şeklinde konuştu.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ

Torbalıspor’a gönül vermiş taraftarın kendilerine destek vermesini isteyen Kulüp Basın Sözcüsü Şaban Çılgın “Yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Düşme hattında yer alan Bilecik deplasmanında takımımız 3 puan için mücadele edecek. Bugüne kadar hiçbir deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takımımız güzel bir hava yakaladı. Bilecik deplasmanında taraftarımızın sesini duymak istiyoruz. Taraftar yaptığı tezavhürat ile futbolcunun gücüne güç katıyor. Kendisini yalnız hissetmeyen futbolcularımız golleri de ardı arkasına sıralıyor. Bu hafta da galip gelerek tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güveniyoruz. Tüm Torbalıspor taraftarını maça davet ediyoruz” dedi.

Serkan GÜNBAY