GEÇMIS OLSUN

Baskan Uygur’a verilen 1 yil 15 günlük hapis cezasini degerlendiren MHP Belediye Baskan Adayi Yurdadog Mutlu YAKLASAN yerel seçimler öncesinde seçim çalismalarini hiz kesmeden sürdüren Torbali MHP Ilçe Baskan Adayi Yurdadog Mutlu, Torbali gündemini olusturan konulari içeren bir basin toplantisi düzenledi. Toplanti gündeminin ilk sirasinda yer alan Baskan Uygur’a verilen 1 yil 15 günlük hapis [&hellip]

GEÇMIS OLSUN

Baskan Uygur’a verilen 1 yil 15 günlük hapis cezasini degerlendiren MHP Belediye Baskan Adayi Yurdadog Mutlu

YAKLASAN yerel seçimler öncesinde seçim çalismalarini hiz kesmeden sürdüren Torbali MHP Ilçe Baskan Adayi Yurdadog Mutlu, Torbali gündemini olusturan konulari içeren bir basin toplantisi düzenledi. Toplanti gündeminin ilk sirasinda yer alan Baskan Uygur’a verilen 1 yil 15 günlük hapis cezasi için kendisine geçmis olsun dileklerinde bulundu. Mutlu, “Bu konu ile ilgili olarak polemikler, acindirmalar, hedef saptirmalar beni ve teskilatimi pek ilgilendirmemektedir. Bizim için CHP’den AKP’den kim aday olursa olsun fark etmeyecektir. Biz seçim misyonumuzu sahislara endeksli yapmadik” dedi.

“SENTURK OTURDUGU YERDEN SALLIYOR”
AYRANCILAR Yeni Mezarlikta yapilan agaç katliaminin biran önce durdurulmasini isteyen Mutlu, “Sentürk agaç katliami yapilan alani görmeden oturdugu yerden sallama bir açiklama yapmistir. Büyüksehir Belediyesinin Mezarliklar Müdürlügü’ne ait olan alanda Belediyenin talimati ile isaretlenen bütün agaçlar Orman sefligi tarafindan düz basti kesilmistir. Burada agaç katliamina son verilmeli, konu ile ilgili hata ve suç kimde ise ivedilikle idari ve hukuki tahkikat yapilmali ve gerçek kamuoyuna açiklanmalidir” diye konustu.

“ODALARI SIYASET ARENASINA ÇEVIRDILER”
SIYASET ile içli disli olan Oda ve Meclis Baskanlarinin siyaset yapsinlar diye seçilmedigini ileri süren Yurdadog Mutlu, “Siyaset yapmak isteyen Oda baskanlari istifa edip arzu ettikleri partiden siyaset yapsinlar. Oda seçimlerine siyasiler karismasin diye her türlü çigirtkanligi yapanlar makamlarindan siyasi çikar saglamak pesindeler. Kendilerine de ilçe baskanimiz Çakicioglu’nu örnek gösteririz. Kendisi ilçe baskanligina aday olmadan önce Ticaret Odasi Meclis Baskan Vekilliginden istifa etmistir. Keske herkes bu erdemli davranisi sergileyebilse” seklinde konustu.

“BELEDIYE ENKAZA DÖNUSTU”
TORBALI Belediyesi’nin artik Ismail Uygur’un, elinizi nereye atsaniz elde kalan bir enkaza dönüstügünü kaydeden MHP Baskan Adayi Mutlu, “Geçen hafta belediye havuzunda iki küçük yastaki oglan çocuguna cinsel taciz yapan havuz bekçisinin tutuklanmasi Torbalimiz ve Belediye için kara bir leke olmustur. Ayni havuzda bir ihmal süphesi tasiyan bir olay sonucu bir çocugumuzun da ölmesi belediyecilik anlayisi olarak ne kadar vahim bir tablo ile karsi karsiya oldugumuzu göstermektedir” dedi. Son olarak Mutlu, AK Parti yöneticilerini her gün bir balon uçurmakla suçlayarak, “Hastane, egitim kompleksi gibi konularda iktidar partimizin temsilcileri halkimizi uyutmaya çalisiyorlardir” diyerek sözlerini tamamladi.