Gönül sofralarına ineceğiz

AK Kadınlar Ramazan ayında iftar yemeklerine konuk olacak. Ziyaretler çat kapı şeklinde yapılacak.Bu yıl farklı bir projeye hayat vermek istediklerini söyleyen Duran,ziyaretlerin Ramazan boyunca süreceğini söyledi.   AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanlığı bu yıl Ramazan ayında farklı bir projeye imza atıyor. AK Kadınlar her gün farklı bir aileye iftar yemeğinde çat kapı ziyarette bulunacak.  [&hellip]

Gönül sofralarına ineceğiz

AK Kadınlar Ramazan ayında iftar yemeklerine konuk olacak. Ziyaretler çat kapı şeklinde yapılacak.Bu yıl farklı bir projeye hayat vermek istediklerini söyleyen Duran,ziyaretlerin Ramazan boyunca süreceğini söyledi.

 

AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanlığı bu yıl Ramazan ayında farklı bir projeye imza atıyor. AK Kadınlar her gün farklı bir aileye iftar yemeğinde çat kapı ziyarette bulunacak.  Yapılacak ziyarette aile ile iftar yemeğinde sofrada ne varsa birlikte yenilecek. Süslü iftar yemeklerine katılmak yerine maddi durumu yerinde olmayan ailelerin sofralarına konuk olacaklarını dile getiren AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevil Duran projenin çok güzel olduğunu ve herkesin takdirini aldığını söyledi. Partili kadınlar tarafından tespit edilen ailelere yapılacak ziyarette sorun ve beklentiler de dinlenecek.

ALLAH NE VERDİYSE PAYLAŞACAĞIZ

Muhtaç aileleri ziyaret edip iftarı birlikte yapacağız diyerek proje hakkında bilgiler veren Sevil Duran “Bu yıl Ramazan ayında gönül sofralarına konuk olacağız. Konuk olduğumuz ailenin sofrasında ne varsa birlikte paylaşıp yiyeceğiz. Acılarını ve dertlerini paylaşacağız. Böyle bir projeyi hayata geçirmek istediğimizi İlçe Başkanımız Hasan Akbıyık ve İl Başkanımız Bülent Delican’a ilettik. Olumlu cevap aldıktan sonra da ziyaret edeceğimiz aileleri tespit etmeye başladık. Ziyaretlerimiz çat kapı şeklinde olacak.Amacımız onlarla birlikte aynı sofrada ne varsa yemek. Haberli gidildiğinde aile bizim için hazırlık yapmaya kalkacak. Zaten maddi durumu yerinde olmayan aileyi bu şekilde zora sokmak istemeyiz. Bu nedenle o gün Allah ne verdiyse birlikte paylaşacağız” dedi.

ÖDÜL TÖRENİNE DAVETLİYDİK

Yaptıkları projeler ile İzmir’de de ön plana çıkan AK Parti Torbalı Kadın Kolları Başkanlığı yapılan organizasyonlara da davet ediliyor. AK Kadınlar önceki gün, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar tarafından düzenlenen ‘Nasıl bir İzmir istemiyoruz’ adlı bir yarışma programına davet edildi. Nükhet Hotartarafından davet edilen Sevil Duran ve Yönetim Kurulu Üyeleri yarışmanın ödül töreninde yerini aldı.İzmir’in kötü görüntülerinin fotoğraflanarak jüriye sunulduğu yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği programlara sık sık katıldıklarını ifade eden Duran “Torbalı’daki çalışmalarımızın yanı sıra bu tür organizasyonlara da katılıp Torbalı’yı temsil ediyoruz. Bu davette Nükhet Hotar ile sohbet etme fırsatı bulduk. Çalışmalarımızdan bahsedip görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Serkan GÜNBAY