Görmez adayligini açikladi

TORBALI kamuoyu 1 aydir yaklasan kongre öncesi AK Parti Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez’in yeniden ilçe baskan adayi olup olmayacagini konusuyor. Geçtigimiz haftalarda adaylik ile ilgili eski ilçe Baskani Hüseyin Söyler, Meclis Uyesi Nurettin Albas, Ilçe Baskan Yardimcisi Turgut Bulus’un isimleri gündem gelirken, henüz net bir karar vermeyen mevcut Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez beklenen [&hellip]

Görmez adayligini açikladi


TORBALI kamuoyu 1 aydir yaklasan kongre öncesi AK Parti Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez’in yeniden ilçe baskan adayi olup olmayacagini konusuyor. Geçtigimiz haftalarda adaylik ile ilgili eski ilçe Baskani Hüseyin Söyler, Meclis Uyesi Nurettin Albas, Ilçe Baskan Yardimcisi Turgut Bulus’un isimleri gündem gelirken, henüz net bir karar vermeyen mevcut Ilçe Baskani Adnan Yasar Görmez beklenen açiklamayi yapti. Önceki aksam yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Baskan Görmez, konsensüs olusmasi üzerine aday oldugunu açikladi.

KIMSENIN ÖNUNU KESMEK ISTEMEDIM

AK Parti Ilçe Teskilati 13 Ekim’de yapilacak delege seçimin ardindan en geç Ocak ayinda kongreye gidecek. Ilçe Baskanligi için ilçe kamuoyunda birçok ismim gündem gelirken, herkesin kararini merak ettigi mevcut ilçe baskani adayligini açikladi. Bu karari vermeden önce çok düsündügünü, teskilatina, yönetim kurulu üyelerine, parti tabanina ve partiye gönül verenlere danistigini söyleyen Görmez,  “Basari elde ettik diye ille de ben devam etmeliyim fikrinde olmadim hiçbir zaman. Tabanimizi, teskilatimizi ve partiye gönül verenleri dinledik. Baska arkadaslarin gönlünden geçenleri duymak, dinlemek istedim. Hiç kimsenin önümü kesmis olmaz istemedim. O yüzden kararimi biraz geç açikladim. Ayni zamanda Büyüksehir Belediye Meclis Uyeligim de devam ediyor. Uygun görürlerse ayni sekilde iki görevi bir arada sürdürecegim” seklinde konustu.
KONSENSUS OLUSTU

ADAY olup olmayacaginin kamuoyunda tartisilmasi süresince ne yönetimden ne de teskilattan hiç kimsenin kendisine “Sen bilirsin” demedigini, genel olarak devam etmesi yönünde bir konsensüs olustugunu söyleyen Baskan Görmez, “Bana inanan, güvenen herkesten Allah razi olsun. Ilçe Baskani olmam ileride de ayni göreve devam edecegim yetkisini vermez. Ismim üzerinde bir karar birligi olunca ben de devam etmem gerektigini düsündüm. Teskilatimla birlikte basarili bir referandum ve genel seçim geçirdik. Simdi yine mütevazi bir yönetim kurup ilk yerel seçimde Torbali Belediyesi’ni almak için elimizden geleni yapacagiz. Adaylik sürecinde saygi göstererek kararimi açiklamami bekleyenlere tesekkür ediyorum” dedi.