Görmez'in Pazar mesaisi

Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, hafta sonlarını muhtarlarla birlikte mahalleleri gezerek, sorunları tespit ediyor. Her hafta ekibi ile farklı bir mahalleye giden Görmez sorunları yerinde görüyor YOĞUN yapılaşmanın yaşandığı, her ay neredeyse yeni bir mahalle nüfusu kadar göç alan Torbalı'da Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve teknik ekibi, hafta sonlarını muhtarlarla mahalle-mahalle sorunlarını tespit ederek [&hellip]

Görmez'in Pazar mesaisi

Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, hafta sonlarını muhtarlarla birlikte mahalleleri gezerek, sorunları tespit ediyor. Her hafta ekibi ile farklı bir mahalleye giden Görmez sorunları yerinde görüyor

YOĞUN yapılaşmanın yaşandığı, her ay neredeyse yeni bir mahalle nüfusu kadar göç alan Torbalı’da Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve teknik ekibi, hafta sonlarını muhtarlarla mahalle-mahalle sorunlarını tespit ederek geçiriyor. Geçtiğimiz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  mahalle muhtarı Atatekin Doğan ile Barış Yapı Sitesi içerisindeki muhtarlık binasında bir araya geldi. Başkan Görmez, daha sonra mahalledeki sorunları yerinde tespit etti.  Yöneticilere yapılacaklar konusunda talimatlar verdi.

MUHTARLAR BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ

Muhtarlarla ortak hareket ederek, bölgeye hizmet ettiklerini belirten Başkan Adnan Yaşar Görmez, muhtarların halkın temsilcileri olduğunu söyledi. Görmez: “Muhtarlarımızla el ele vererek Torbalı’ya hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan da destek alıyoruz. Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz, onların sıkıntılarını biliyoruz. İlçemizin ihtiyacı olan sosyal projeleri de birer birer Torbalı’ya kazandırıyoruz” dedi.

DOĞAN ‘ÇOK MEMNUN KALDIK’

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı aynı zamanda Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı olan Atatekin Doğan ise, Başkan Görmez’in muhtarlarla olan koordineli çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirterek, “Mahallemizde bulunan ve zaman içinde tahrip olan parkları, kaldırımlar ile eksiklikleri tespit ettik. Belediye başkanımızın Pazar günü mesai gözetmeksizin mahallemizi ziyaret etmesi bizi memnun etti. Muhtarlarımızın genel sorunları ile ilgili kendisine bilgi verme fırsatı buldum. Belediye başkanımızla koordineli çalışmalarımız, halkımıza hizmet olarak yansımıştır” diye konuştu.