Gülcü'den, Tamer'e flas gönderme: Iktidarin verdigi rehavete kapilma!

Taninmis siyasetçi ve esnaf Halil Gülcü, esnaf odasi seçimlerinde baskanlik için aday oldugunu dün resmen ilan etti. Gülcü, Sezai Tamer'e seslenerek, 'Iktidarin verdigi rehavete fazla kapilma, zaman ve sandik her seyi belirleyecek' dedi.   ÖNCEKI gün Esnaf Odasi Baskani Sezai Tamer'in yaklasan oda seçiminde tekrardan adayligini duyurmasinin ardindan, siyasi kulislerde en çok ismi konusulan ilçenin [&hellip]

Gülcü'den, Tamer'e flas gönderme: Iktidarin verdigi rehavete kapilma!

Taninmis siyasetçi ve esnaf Halil Gülcü, esnaf odasi seçimlerinde baskanlik için aday oldugunu dün resmen ilan etti. Gülcü, Sezai Tamer’e seslenerek, “Iktidarin verdigi rehavete fazla kapilma, zaman ve sandik her seyi belirleyecek” dedi.

 

ÖNCEKI gün Esnaf Odasi Baskani Sezai Tamer’in yaklasan oda seçiminde tekrardan adayligini duyurmasinin ardindan, siyasi kulislerde en çok ismi konusulan ilçenin önde gelen siyasetçilerinden ve esnaflarindan Halil Gülcü’den de flas bir açiklama geldi. Gazetemize konusan Gülcüde esnaf odasi seçimlerinde resmen aday olacagini duyurdu. Sezai Tamer’in yaptigi açiklamalarla rakiplerine “Aday olacak olanlar önce benim çiragim olmali” mesajini göndermisti. Gülcü ise yaptigi açiklamada Tamer’e, “Iktidarin verdigi rehavete fazla kapilmasin” diyerek göndermede bulundu.

POLITIKANIN ÖNEMLI ISIMLERINDEN

TORBALI siyasetinin bilinen simalarindan Halil Gülcü, esnaf odasi seçimlerinde aday olacagini resmen ilan etti. Bir önceki seçimlerde de aday olan ve hareketli bir seçim kampanyasi sürdüren Gülcü, seçimi az bir farkla mevcut baskan Sezai Tamer’e kaptirmisti. 1990 yilindan bu yana ilçede esnaflik yapan ve Gülcü Av Malzemeleri firmasinin sahibi olan Gülcü, 1983 yilindan bu yana CHP’de siyaset yapiyor. Partinin gençlik kollari baskanligindan,iki dönem meclis üyeligine yükselen ve bir dönem Belediye Baskani Ismail Uygur’un sag kolu olarak taninan Halil Gülcü, ilçe politikasinin önemli isimleri arasinda yer aliyor.

“ZAMAN VE SANDIK HER SEYI BELIRLEYECEK”

DUN yaptigi açiklamada yapilacak olan esnaf odasi seçimlerinde tekrar aday olacagini belirterek, mevcut baskan Sezai Tamer’e göndermede bulunan Halil Gülcü, “Sezai Bey rakiplerini çok küçümsüyor. Basinda yer alan sözlerine bakilirsa iktidarin verdigi rehavete fazla kaptirmis kendisini. Fazla kapilmasin, her seyi belirleyecek olan zaman ve sandiktir. Kendisini baskanlik görevinde yeterli bulmuyorum ve bundan dolayi karsisina aday olacak çikacagim. Birçok ciddi projem var. Ilerleyen zamanda oldukça önemli açiklamalarda bulunacagim ve herkes çok sasiracak. Sezai Baskan’in isi çok zor” dedi.