Gündeme gelmek isteyenler partimizi kullanmasin!

Sehit olan 10 asker ile ilgili açiklama yapan Ilçe Baskani Mutlu, eski AK Parti Kurucu Ilçe Baskani Ibrahim Ibisoglu ve partiyi karistirmaya çalistigini iddia ettigi bazi kesimlere de sert çikti MILLIYETÇI Hareket Partisi Ramazan ayinda ara verdigi basin toplantilarina kaldigi yerden devam etti. Dün ilçe binasinda basin mensuplari ile bir araya gelen Ilçe Baskani Yurdadog [&hellip]

Gündeme gelmek isteyenler partimizi kullanmasin!

Sehit olan 10 asker ile ilgili açiklama yapan Ilçe Baskani Mutlu, eski AK Parti Kurucu Ilçe Baskani Ibrahim Ibisoglu ve partiyi karistirmaya çalistigini iddia ettigi bazi kesimlere de sert çikti

MILLIYETÇI Hareket Partisi Ramazan ayinda ara verdigi basin toplantilarina kaldigi yerden devam etti. Dün ilçe binasinda basin mensuplari ile bir araya gelen Ilçe Baskani Yurdadog Mutlu ve yönetimi, gündeme iliskin açiklamalarda bulundu. Sirnak’in Beytüssebap ilçesinde PKK saldirisinda sehit olan 10 asker ile ilgili açiklama yapan Ilçe Baskani Mutlu, eski AK Parti Kurucu Ilçe Baskani Ibrahim Ibisoglu ve partiyi karistirmaya çalistigini iddia ettigi bazi kesimlere de sert çikti.

BIZI KULLANMAYIN!

ISIM vermeden elestiri yönelten Yurdadog Mutlu, bu kisilerin belediye baskan adayi olmak istedigini öne sürdü. Mutlu, “Muhtemelen 2013 Ekim ayinda yapilacak olan yerel seçimlerde belediye baskan adayi olmak isteyen bazi sahislarin partim ve benimle ilgili yaptiklari açiklamalari yakinen takip etmekteyiz. MHP yöneticileri olarak bu tarz ve elestirileri kendilerini gündem getirmek isteyen kisiler tarafindan yapildiginin farkindayiz. Bu tarz açiklamalari esefle kiniyoruz. Torbali’da siyasi gündemi belirleyen bizleri kullanarak, kendilerinin reklamini yapmaya çalistiklarini da gülerek izlemekteyiz. Biz MHP teskilati olarak yerel seçimleri hedefledik. Bos laflarla vakit geçirecek zamanimiz da yoktur. Biz vaktimizi halkimizin içindeyiz. Çalismalarimiz araliksiz devam ediyor” dedi.

IBISOGLU KENDI ISINE BAKSIN

AK Parti Kurucu Ilçe Baskani Ibrahim Ibisoglu’nu da ‘kendi isine bakmasini’ öneren Yurdadog Mutlu, “Sayin Ibisoglu önce kendi kapisinin önünü bir temizlesin. Hizmet etmek istiyorsa laf yerine, ilk önce hayal olan hastane projesini tamamlattirsin. Ondan sonra yerel seçimlerle ilgili projelerini anlatsin. Biz MHP olarak arkamiza degil önümüze bakiyoruz ve çok da yol aldik. Bizim ölçümüz laf degil icraattir. Icraatimiz neticesinde vatandaslarimizdan olumlu tepkiler almaktayiz. Her zaman söylüyorum ve söz veriyorum üç hilalli sancagimizi belediye binasina dikene kadar çalisacagiz.”

DIMDIK DURACAGIZ

MHP’NIN hükümete sinir ötesi harekât yetkisini; “Geregini yapsin, teröristi ininde vursun” diye verdigini anlatan Ilçe Baskani Mutlu, “Ancak hükümet, teröriste sinir ötesi harekat yapmiyor. Terörist gelip sinirin bu yaninda ilçelere ve karakollara baskin yapiyor. Hakkari Semdinli, Çukurca ve Beytülsebap’ta adeta kurtarilmis bir bölge meydana getirmek suretiyle, yabancilarin ülkemize müdahale gerekçelerini hazirlamak isteyenlere Türk milleti olarak dimdik ayakta duracagiz. MHP olarak Türkiye üzerinde oynanan oyunlarin farkindayiz. MHP olarak milli meseleleri siyaset konusu yapmiyoruz; fakat yapilan yanlislar yüzünden Mehmetçigimiz sehit oluyorsa, hesabini soracagiz. Sehitlerimize Allah’tan rahmet,  ailelerine sabirlar ve yarali kahramanlarimiza acil sifalar diliyorum” dedi.