Hafta sonu 6 ilçeyi gezdiler

Torbalı ziyaretinden sonra Bayındır, Kiraz, Ödemiş, Beydağ, Tire ve Selçuk ilçelerine giden Atilla Kaya bu ilçelerde de sıcak bir şekilde karşılandı. Seçim otobüsü ile ilçeleri gezen Kaya genel başkan gibi ağırlanıyor AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Cumartesi günü diğer Milletvekilleri ile birlikte Torbalı'ya gelen Kaya hafta sonu yoğun bir mesai [&hellip]

Hafta sonu 6 ilçeyi gezdiler

Torbalı ziyaretinden sonra Bayındır, Kiraz, Ödemiş, Beydağ, Tire ve Selçuk ilçelerine giden Atilla Kaya bu ilçelerde de sıcak bir şekilde karşılandı. Seçim otobüsü ile ilçeleri gezen Kaya genel başkan gibi ağırlanıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Cumartesi günü diğer Milletvekilleri ile birlikte Torbalı’ya gelen Kaya hafta sonu yoğun bir mesai harcadı. Cumartesi ve Pazar günleri Bayındır, Kiraz, Ödemiş, Beydağ, Tire ve Selçuk ilçelerine giden Atilla Kaya bu ilçelerde de sıcak bir şekilde karşılandı. Seçim otobüsü ile ilçeleri gezen Kaya genel başkan gibi ağırlandı. Otobüsten vatandaşları selamlayan Milletvekilleri daha sonra halka seslendi. Seçim döneminde kendilerini tanıtmak için yollara düşen vekiller bu kez gösterilen teveccüh nedeniyle yollardalar. Gece gündüz demeden ilçeleri dolaşan vekiller bu hafta sonu 6 ilçeyi birden gezdi.

VERİLEN SÖZLER YERİNE GELİYOR

Tek Sevdamız Türkiye diyerek çıktığımız bu yolda, bizleri yalnız bırakmayan, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya “1 Kasım tarihinde yapılan seçimlerde milli iradeye sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür etmek amacıyla geziyoruz. Verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Asgari ücret 1300 TL olacak dedik bunun için çalışmalar başladı. Ocak itibari ile asgari ücret 1300 lira olacak. Halkımızn bize tek başına iktidar görevini vermesi ile birlikte istikrar sağlandı. Seçim öncesindeki kaos ortamı ortada kalktı. Piyasa hareketlendi. Yapılacak yatırımlar ile 2023 hedefine kısa sürede ulaşacak bir Türkiye bizi bekliyor. Sevecen sıcak kanlı hemşehrilerimiz ile bir araya geliyoruz. Gösterilen ilgiden don derece memnunuz. Bizden desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MUHALEFET İŞ BAŞINDA

AK Parti’nin iktidar olamsını muhalefetin çekemediğini söyleyen Atilla Kaya “Sosyal medyada muhalefetin partimizi karalayıcı paylaşımlarını görüyoruz. Muhalafet vatandaşların kafasını bulandırmak için ‘AK Parti asgari ücret konusunda yan çizdi’ gibi paylaşımlar yapıyor. Maliye Bakanımız ve Başbakanımız televizyonlardan asgari ücretin ocak ayından itibaren 1300 lira olacağını müjdelediler. AK Parti bugüne kadar verdiği sözleri bir bir yerine getirmiştir. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Vatandaşımız daha birçok müjde ile karşılaşacak” dedi.

Serkan GÜNBAY