Halı yıkamada bayram mesaisi

Atatürk Sanayi Sitesi'ndeki modern tesisinde halı yıkama hizmeti veren Papatya Halı Yıkama Fabrikası, bayram öncesinde yoğun bir mesai harcıyor. Titiz bir çalışmaya imza atan firma, halı temizliği konusunda bir marka haline geldi. Son yıllarda Torbalı'da artan nüfus birçok sektörü de hareketlendirdi. Bu sektörlerin başında ise halı yıkama geliyor. Kırsal yaşamdan kent yaşama geçen Torbalılılar, artık [&hellip]

Halı yıkamada bayram mesaisi

Atatürk Sanayi Sitesi’ndeki modern tesisinde halı yıkama hizmeti veren Papatya Halı Yıkama Fabrikası, bayram öncesinde yoğun bir mesai harcıyor. Titiz bir çalışmaya imza atan firma, halı temizliği konusunda bir marka haline geldi.

Son yıllarda Torbalı’da artan nüfus birçok sektörü de hareketlendirdi. Bu sektörlerin başında ise halı yıkama geliyor. Kırsal yaşamdan kent yaşama geçen Torbalılılar, artık halılarını evde yıkamak yerine firmalar aracılığıyla temizliyor. İlçede kapılarını hizmete açan Papatya Halı Yıkama Fabrikası, kuruluşunun 2. yılında geniş bir müşteri portföyüne ulaştı. Torbalı’nın en büyük makine parkuruna sahip olan firma, her yıl yüz binlerce metrekare halı yıkıyor. Yüzde 99 müşteri memnuniyetine sahip olan firma, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun bir mesai harcıyor. Evden teslim aldığı halıları bayram öncesinde müşterilerine teslim etmek için yoğun bir şekilde çalışan firma, kalitesinden ödün vermiyor.

HALILAR YILDA 2 KEZ YIKANMALI

Günümüz insanın kültür seviyesi ve ekonomik refah seviyesinin yükselmesi ile birlikte temizlik kültürü ve temizlik algısı da değişmişti. Artık evlerde, balkonlarda, sokaklarda yıkama yerine, bu işi profesyonelce yapan firmaları tercih ediliyor. Baharın gelmesi ile birlikte ilk yapılan şeylerden biri evdeki bütün halıların yıkanmasıdır. Kış boyunca üzerinde yaşadığımız halılar, görünenden daha çok, görünmeyen kir ve yabancı maddelerle kirlenmekte. Her türlü kırıntı, toz, deri döküntüsü ve özellikle evlerde en iyi barınakları olan halıların içine gizlenmiş olan mikroorganizmalar, bakteri, mayt, akar vs… gibi şeyler halılara nüfuz ediyor. Uzmanlar, bu nedenle halıların senede en az iki defa temizletilmesi gerektiğini belirtiyor. Halıların temizliğinin elbiseler kadar önemli olduğunu belirten uzmanlar, temizliğin yapılmaması halinde mikroorganizmaların çoğalacağı uyarısında bulundu.

ANTİBAKTERİYEL TEMİZLİK

Torbalı’da profesyonel bir halı temizleme hizmeti sunan Papatya Halı Yıkama, son teknolojiyle donatılmış makine parkuru ile dikkat çekiyor. Antibakteriyel ve antialerjik ürünlerle temizlik yapan firma, yaklaşık 3 haftadır bayram yoğunluğu yaşıyor. Ramazan Bayramı öncesinde ev hanımlarının yaptığı temizlikte en üst sırada yer alan halılar, profesyonel ellerle temizleniyor. Torbalı’nın dört bir yanında müşterisi bulunan Papatya Halı Yıkama, bayram öncesinde binlerce metrekarelik halıyı en iyi şekilde yıkayıp zamanında teslim etmek için yoğun bir mesai harcıyor.

GÖKHAN YALKALK