Hem evlerde, hem meydanlarda olacak

HDP İlçe Başkanlığı önceki gün Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan seçim bürosunda halk toplantısı düzenleyerek daha etkin bir seçim çalışması yapma kararı aldı. HALKLARIN Demokratik Partisi İlçe Başkanlığı, 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarını hızlandırdı. Önceki gün Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan HDP Seçim Bürosunda halk toplantısı yapıldı. Toplantıya il yönetiminden Cengiz Ulusan, HDP İlçe Eş başkanları İlyas Aras, Asiye [&hellip]

Hem evlerde, hem meydanlarda olacak

HDP İlçe Başkanlığı önceki gün Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan seçim bürosunda halk toplantısı düzenleyerek daha etkin bir seçim çalışması yapma kararı aldı.

HALKLARIN Demokratik Partisi İlçe Başkanlığı, 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarını hızlandırdı. Önceki gün Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan HDP Seçim Bürosunda halk toplantısı yapıldı. Toplantıya il yönetiminden Cengiz Ulusan, HDP İlçe Eş başkanları İlyas Aras, Asiye Başkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan toplantıda sandık görevlileri ve seçim adına önemli konular konuşuldu.

EV ZİYARETLERİ YAPILACAK

Düzenlenen halk toplantısında sandık görevlilerinin çalışmaları, HDP stantlarının kurulması ve ev ziyaretlerinin sıklıkla yapılması konuşuldu. İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ulusan, “Torbalı’da partimizin birinci çıkması için çok çalışmalıyız. Ev ziyaretlerimizin sıklıkla gerçekleşmesi için bay ve bayanlarımız çok çalışmalılar. Gençlerimiz dışarıda arkadaşlarına HDP’nin hangi ideolojide ilerlediğini, hangi konuları savunduğunu anlatsın. Bizler için bir oy bir oydur. Hiç bir zaman oyları küçük görmememiz gerekiyor. Ev ziyaretlerimizi sıklıkla yapmamız gerek. Bir nevi anket çalışması gibi olacak. Evlere gittiğimizde HDP’nin çalışmalarını anlatacağız” dedi.

SANDIKLAR GELECEĞİMİZDİR

Merkezi bölgelerde seçim stantlarının açılacağını ifade eden Ulusan, “Bayanlarımız tarafından stantlar açılacak. Seçim gününe kadar bu stantlar halkımızı bilgilendirecek. HDP’nin hangi fikirde, hangi anlayışta olduğunu ve bunun yanı sıra projelerimiz anlatılacak. Torbalı Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi, Tepeköy Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Alpkent Mahallesi, Muratbey Mahallesi ve pazarlarda seçim stantlarımız bugünden itibaren açılacak” dedi. Son olarak sandık görevlilerin seçim zamanında dikkatli olmasını söyleyen Ulusan, “Sandıklarımıza sahip çıkalım. Sandıklarımız geleceğimizdir” şeklinde konuştu. Amede ALPAGUT