Herkesi kucakladilar
Ilçedeki siyasi parti ilçe teskilatlarini, STK’Lari, isadamlarini, dernekleri ve gazetecileri ayri ayri iftar programlarinda agirlayan TOSIAD herkese kucak açarak takdir topladi YOGUN iftar yemeklerinin yasandigi Ramazan ayini geride birakmaya hazirlandigimiz su günlerde bu mübarek ayda etkinlikleri ile en çok dikkat çeken TOSIAD oldu. Ilçedeki siyasi parti ilçe teskilatlarini, STK’Lari, isadamlarini, dernekleri ve gazetecileri ayri ayri [&hellip]
Ilçedeki siyasi parti ilçe teskilatlarini, STK’Lari, isadamlarini, dernekleri ve gazetecileri ayri ayri iftar programlarinda agirlayan TOSIAD herkese kucak açarak takdir topladi
YOGUN iftar yemeklerinin yasandigi Ramazan ayini geride birakmaya hazirlandigimiz su günlerde bu mübarek ayda etkinlikleri ile en çok dikkat çeken TOSIAD oldu. Ilçedeki siyasi parti ilçe teskilatlarini, STK’Lari, isadamlarini, dernekleri ve gazetecileri ayri ayri iftar programlarinda agirlayan TOSIAD herkese kucak açarak takdir topladi. Dernegin Onursal Baskani Serdar Sekban, Ramazan ayinin birlik ve beraberlik ayi oldugunu, her fikirden insanin orucun güzelliginde bulustugunu söyledi. Sekban, iftar programlarina çok güzel tepkiler aldiklarini ifade etti.
HERKESE ESIT MESAFEDEYIZ
BU yil Ramazan ayinin en dikkat çeken kurumu, Torbali Sanayici ve Isadamlari Dernegi oldu. Dernek, ilçedeki siyasi partileri, dernekleri STK’lari, bürokrat ve isadamlarini düzenledikleri iftar programlarinda agirladi. Ramazan ayinin 3’te 2’sini toplu iftarla geçiren TOSIAD, AK Parti Ilçe Teskilati, CHP Ilçe Teskilati, MHP Ilçe Teskilati, bürokratlari, ilçedeki tüm gazetecileri, dernek ve STK’lari düzenledigi iftar programinda konuk etti. Her görüse ve olusuma esit mesafede olmaya özen gösteren dernek, bu hareketi ile takdir topladi. TOSIAD Onursal Baskani Serdar Sekban, Ramazan ayinin birlestirici yönü oldugunu, bu amaçla bu tür bir program düzenlediklerini söyledi.
SEKBAN: DIYALOG IÇIN RAMAZAN GUZEL BIR VESILE
RAMAZAN ayinin diyalog için güzel bir vesile oldugunu söyleyen Sekban, “Farkli fikirlerdeki tüm insanlarin ortak noktasi Ramazan ayi ve oruçtur. Bu ay, hepimiz için çok önemlidir ve birlik beraberligin sembolüdür. Biz de bu mübarek ay vesilesi ile diyalog imkani bulduk. Husumetlerin giderilmesi, kirginliklarin bitmesi ancak bir araya gelmek ile olur. Katilan herkesin memnun oldugunu görmek bizleri de memnun etti. Önümüzdeki yillarda da bu tür programlar düzenleyecegiz” dedi.