Hiçbir Belediye ve Ilçe Baskani ile sorunum yok

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu Ramazan ayi boyunca ilçelere yaptigi gezilere devam ediyor. Bu kapsamda dün Torbali’ya gelen Kocaoglu, önemli açiklamalarda bulundu. IZMIR Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu ilçe ziyaretlerine Torbali ile devam etti. Dün Torbali’ya bir ziyaret gerçeklestiren Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu, Belediye Baskani Ismail Uygur, Belediye Baskan Yardimcilari, Meclis Uyeleri [&hellip]

Hiçbir Belediye ve Ilçe Baskani ile sorunum yok

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu Ramazan ayi boyunca ilçelere yaptigi gezilere devam ediyor. Bu kapsamda dün Torbali’ya gelen Kocaoglu, önemli açiklamalarda bulundu.

IZMIR Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu ilçe ziyaretlerine Torbali ile devam etti. Dün Torbali’ya bir ziyaret gerçeklestiren Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu, Belediye Baskani Ismail Uygur, Belediye Baskan Yardimcilari, Meclis Uyeleri ve CHP Ilçe Baskani Faruk Akpinar ile biraraya geldi. Basina kapali yapilan toplantida Kocaoglu, Büyüksehir’in projeleri hakkinda bilgi verip baskan ve meclis üyelerinin talep ve önerilerini dinledi. CHP Ilçe Baskani Faruk Akpinar, Torbali’nin sorunlarinin belirlendigi bir dosyayi Kocaoglu’na verdi. Çikista gazetecilerin sorularini yanitlayan Aziz Kocaoglu Ilçe Belediye Baskanlari ve Ilçe Baskanlari ile aralarinda bir sorun olmadigini belirtti. Kocaoglu, “2004 yilindan bu yana belirlenen sorunlari konustuk. Torbali’nin bütün sorunlarini masaya yatirip neler yapabilecegimizi tartistik. Çok verimli bir toplanti oldu. Bir yol haritasi belirledik. Torbali ile Büyüksehir Belediyesinin ortaklasa yapabilecegi yatirimlari konustuk. Torbali’nin Büyüksehir Belediyesi’nden beklentilerini sorduk. Verimli bir toplanti oldu. Bütün sorunlari tek tek çözmeye çalisacagiz” dedi.

TUM ILÇELER AYNI

SON günlerde Ilçe Belediye Baskanlari ile yasadiklari sorunlarla medyada yer alan Kocaoglu, dedikodulara da cevap verdi. “Benim için bütün ilçeler ayni öneme sahiptir” diyen Kocaoglu Torbali ve Ismail Uygur’la da hiçbir sorunu olmadigini belirtti. Kocaoglu, “Benim için bütün ilçeler ayni degere sahiptir. Hizmet konusunda bütün ilçelere adil davranmaya çalistik. Hiçbir ilçe belediye baskani yada ilçe baskani ile sorunumuz yok” dedi.
Toplantiya ev sahipligi yapan Torbali Belediye Baskani Ismail Uygur çikista toplantiyi degerlendirdi. Bu toplantilarin bundan sonra da gerçeklesecegini belirten Uygur, “Çok verimli bir toplanti oldu. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da koordinasyon halinde çalismaya devam edecegiz” dedi. Toplantida Kocaoglu’na Torbali’nin sorunlarinin yer aldigi bir dosya takdim eden Faruk Akpinar, “Böyle toplantilara ihtiyacimiz var. Bütün sorunlarimizi Aziz baskana bir dosya halinde ilettik. Is birligi ile Torbali’yi hizmete doyuracagiz” seklinde konustu.