Hilal Firça, hali yikama egitimlerinin sponsoru

Bes yil önce hizmete açilan Hilal Firça, bugün sektörünün en büyük firmalarindan biri haline geldi. TEKSA markasiyla piyasada yer alan firma bir yandan kurumsallasirken diger yandan da hali yikama sektöründe “egitim günleri sponsoru” oldu ATATURK Sanayi Sitesi’nde hizmet veren ve kurumsallasma adina son aylarda büyük bir atilim gerçeklestiren Hilal Firça, artik 16 ilde gerçeklestirilen hali [&hellip]

Hilal Firça, hali yikama egitimlerinin sponsoru

Bes yil önce hizmete açilan Hilal Firça, bugün sektörünün en büyük firmalarindan biri haline geldi. TEKSA markasiyla piyasada yer alan firma bir yandan kurumsallasirken diger yandan da hali yikama sektöründe “egitim günleri sponsoru” oldu

ATATURK Sanayi Sitesi’nde hizmet veren ve kurumsallasma adina son aylarda büyük bir atilim gerçeklestiren Hilal Firça, artik 16 ilde gerçeklestirilen hali yikama sektörü egitim günlerinin ana sponsoru oldu. Hali sektörünün temsilcilerine yönelik verilen seminerde, Hilal Firça Yönetim Kurulu Baskani Bünyamin Demircan firçalara iliskin çesitli bilgi veriyor. Ilk ihracatini bu yil Misir’a gerçeklestiren Hilal Firça, yilda bir milyon firça üretiyor. Hem kapasitesini hem de müsteri portföyünü genisletmek için yurt içi ve yurt disi gezilerine katilan ve fuarlarda boy gösteren sirket yurt disina da distribütörlük verilmesi için girisimlerini bütün hiziyla sürdürüyor. Atatürk Sanayi Sitesi’nde kapilarini açan ve sadece 5 yil gibi kisa bir sürede büyük basarilara imza atan firma, firça sektörünün de önemli isletmeleri arasindaki yerini almaya basladi.

SANAYIDEN DUNYAYA AÇILDI
BeS yil önce Bünyamin ve Faruk Demircan kardesler tarafindan Atatürk Sanayi Sitesi’nde kurulan Hilal Firça, yakaladigi büyüme trendi ile hedeflerini de genisletti. Yilda 1 milyon firça üretimi gerçeklestiren sirket üretim kapasitesini her geçen gün biraz daha artiriyor. Yeni bir makineyi daha bünyesine katan ve üretimini yüzde 30 oraninda artiran firma, konusunda uzman ekibiyle profesyonel hizmet sunarak, müsterilerine yeni deneyimler yasatiyor. Ulkeye ithal edilen firçalardan daha kaliteli üretim gerçeklestirmekle kalmayan Hilal Firça, yenilikçi tasarimlari ile ihracata da basladi. Endüstriyel firçada tasarim, fayda ve kaliteyi arttirmak amaci ile ArGe’ye büyük yatirim yapan sirket bu alanda hem Türkiye hem de Avrupa’daki lider firmalar arasinda yerini aldi. Hilal Firça, ihtiyaçlarin dogru tespit edilmesine verdigi önemle endüstriyel tasarimlarin hazirlanmasinda ve üretim asamalarinda kullanmakta oldugu CNC makineleri sayesinde müsterilerine çözümler sunuyor.

TEKSA MARKASIYLA PIYASADA
ENDUSTRIYEL ve özel tasarim firça imalatinda yilda bir milyon adet üretim kapasitesine sahip firma, binin üzerindeki ürün yelpazesini yeni tasarimlariyla her gün daha zenginlestirmekte. Endüstriyel firça tasarimi üzerine gelen yogun talepler sonucunda firma, bu alana özgü olarak TEKSA markasini olusturdu. Müsteri portföyü ile piyasada öncü konuma gelen Hilal Firça, kaliteli üretim ile müsteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Silindir, daireseldik, serit, tel, ot, kil, kapi alt, panel ve özel tasarim firça üretimi gerçeklestiren firma, birçok ülkeye ürün ihraç etmeye hazirlaniyor. Firma saglik ve kozmetik alaninda gerçeklestirecegi firça üretimleri ile hizmet agini daha da gelistirecek.

KURUMSALLASARAK KALITEYI ARTIRDI
BIR aile sirketi olan Hilal Firça, kurumsallasma adina da gerekli bütün alt yapi çalismalarini tamamladi. Marka tescilini gerçeklestiren ve kalite yönetim sistemini baslatan firma, yeni makinelerle üretim kapasitesini de arttirdi. Ihracat yaptigi ülkelerin sayisini artirmayi hedefleyen Hilal Firça en az 100 yil ayakta kalmayi hedefliyor. Demircan, bu sayede üretimdeki kalite ve verimliligin de artacagini dile getirdi. Kurumsallasma çalismalari kapsaminda 16 ilde gerçeklestirilen “Hali Yikama Sektörü Egitim Günleri”ne de sponsor olan Hilal Firça, bilinirlilik oranini arttirmayi planliyor. Yönetim Kurulu Baskani Demircan, seminerde katilimcilara firçanin temizlikteki yeri ve çesitliligiyle ilgili bilgiler veriyor. Organizasyona ilgi oldukça yogun.