İki ayda 20 hizmet

2 ay önce vekil seçilen Torbalılı Atilla Kaya etkisini gösterdi. Yıllardır bekleyen 5 hizmet için start verildi. İşte Kaya'nın ilerleme kat ettiği o 5 hizmet: 1-Yapılması uzun süredir gündemde olan İzmir Aydın Karayolunun yenilenme projesi başladı. Torbalı için devrim niteliğindeki proje ile Kısık Köy ile Belevi arasındaki 47,5 kilometrelik güzergah yenilenecek. Karayolları 2 duble yol [&hellip]

İki ayda 20 hizmet

2 ay önce vekil seçilen Torbalılı Atilla Kaya etkisini gösterdi. Yıllardır bekleyen 5 hizmet için start verildi. İşte Kaya’nın ilerleme kat ettiği o 5 hizmet:

1-Yapılması uzun süredir gündemde olan İzmir Aydın Karayolunun yenilenme projesi başladı. Torbalı için devrim niteliğindeki proje ile Kısık Köy ile Belevi arasındaki 47,5 kilometrelik güzergah yenilenecek. Karayolları 2 duble yol projesini geçtiğimiz günlerde hayata geçirirken, yol üzerindeki yaklaşık 20 kavşakta da düzenleme yapılacak.

2-2011 yılında temeli atılan İZBAN hattı, aradan 4 yıl geçmesine rağmen tamamlanamamıştı. Torbalılıların bitirilmesini dört gözle beklediği hatta çalışmaların hız kazandırılmasını Bakan Binali Yıldırım’dan talep eden Milletvekili Atilla Kaya’nın talebine olumlu yanıt geldi. Aralık ayı başında hatta ilk test sürüşü başladı.

3-Daha önce dönemin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu tarafından içerisinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisenin bulunacağı modern bir kampus yapılması istenen TCDD’ye ait arazi Kaya’nın girişimleri ile Belediyeye devredilecek. Bunun sözü de Bakan Yıldırım’dan alındı. Belediyesi 20 dönüm arazi üzerine park yapacak.

4-Kemalpaşa kavşağındaki trafik akışını rahatlatmak için yapılan ve yapıldığı günden bu yana meydana gelen kazalar ile sık sık gündem olan Avrupai Kavşağa da çözüm bulunacak. Milletvekili Atilla Kaya ve Bakan Binali Yıldırım bu konuda da birlikte hareket ederek ilçeyi bir dertten daha kurtaracak.

5-Torbalı’da yaşanan sağlık ocağı problemini Ankara’da çözmek için çaba sarf eden Atilla Kaya bunu da başardı. Merkez’e ve Ayrancılar’a 2’şer tane, Özbey’e de 1 tane aile sağlığı merkezi kurulacak. Öte yandan Milletvekili Kaya, Spor Toto Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmelerin ardından ilçeye 10 tane spor sahası yapılmasını sağladı. Beş adet basket ve beş adet futbol sahası için protokol geçtiğimiz günlerde imzalandı. 5’TE