Imeksan 20 yasinda

Ileri teknoloji isi ve hava kontrolü çözümleri sunan IMEKSAN, kurulusunun 20. yildönümünü Çesme Sheraton Otel'de kutladi. Firma personeli gecede doyasiya eglendi. KLIMA ve havalandirma tesisati için ekipman üretimi yapan IMEKSAN 20 yasinda. Kendi sektöründe dünya markasi olma yolunda emin adimlarla ilerleyen IMEKSAN, 20. kurulus yildönümünü Çesme Sheraton Otel'de, firma yöneticileri ve çalisanlarin katildigi bir tören [&hellip]

Imeksan 20 yasinda

Ileri teknoloji isi ve hava kontrolü çözümleri sunan IMEKSAN, kurulusunun 20. yildönümünü Çesme Sheraton Otel’de kutladi. Firma personeli gecede doyasiya eglendi.

KLIMA ve havalandirma tesisati için ekipman üretimi yapan IMEKSAN 20 yasinda. Kendi sektöründe dünya markasi olma yolunda emin adimlarla ilerleyen IMEKSAN, 20. kurulus yildönümünü Çesme Sheraton Otel’de, firma yöneticileri ve çalisanlarin katildigi bir tören ile kutladi. Bugüne kadar sektörde birçok ilke imza attiklarini dile getiren Ceo Güven Tosun: “Büyük zorluklarla kurdugumuz firmamiz bugün 20 yasinda. Dünyaya ihracat yapan dev bir kurulus haline geldik. Bunu da degerli mesai arkadaslarimizla birlikte gerçeklestirdik. IMEKSAN Ailesi gün geçtikçe büyüyor. Hep birlikte nice 20 yillara” dedi.

DUNYA STANDARTLARINDA URETIM

1995 Ocak ayinda Limited Sirket olarak faaliyete baslayan IMEKSAN, 2013 Haziran ayindan itibaren Anonim Sirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. IMEKSAN A.S. kurulusundan bu yana klima ve havalandirma tesisati için dünya standartlarinda ekipmanlar üretmektedir. Urün yelpazesini günden güne çesitlendiren firma, birçok ürün gelistirerek ilklere imza atti. Bugün ki üretim programi içinde klima santralleri, menfezler, difüzörler, özel difüzörler, helisel difüzörler, dis hava panjurlari, damperler, VAV&CAV terminal üniteleri, susturucular bulunan firma, 13 bin metrekaresi Ayrancilar’da, 3 bin metrekaresi de Çamdibi’nde olmak üzere toplam 16 bin metrekarelik dev bir tesise sahip. EUROVENT, CE, ISO-14001, OHSAS 18001 ve ISO-9001 kalite sertifikalarina sahip IMEKSAN’in ürünlerinin tamaminda TSEK Kalite Belgesi mevcuttur. Buna ilaveten her türlü menfez, panjur ve difüzör gibi elemanlar için Rusya Federasyonu Hijyen Belgesi, klima santralleri için de GOST sertifikasi ve hijyen belgesi de bulunuyor.

 DOYASIYA EGLENDILER

Ileri teknoloji isi ve hava kontrolü çözümleri sunan, sektörün önde gelen firmalarindan IMEKSAN, sanayinin önde gelen kuruluslarindan biri olarak, sadece üretimlerle kalmiyor, ayni zamanda ticaret hayati için sosyal sorumluluk projeleri kapsaminda profesyonellerde yetistiriyor. Kuruldugu günden bu yana kalite ve güvenilir firma politikasindan ödün vermeyen IMEKSAN, kurulusunun 20. yilini kutladi. Çesme Sheraton Otel’de gerçeklestirilen ve Stüdyo Erman’in çekimlerini yaptigi kutlamada firma çalisanlari doyasiya eglendi. Ceo Güven Tosun gecede bir konusma yaparken, dev bir pasta kesildi. Gecede, firma personeli tarafindan olusturulan ekip sahne alirken, davetliler gece boyunca dans etti.GÖKHAN YALKALK