İşte Şampiyon

Süper Amatör Lig'de şampiyon olan ve adını Bölgesel Amatör Lig'e yazdıran Torbalıspor'da yönetim, teknik ekip ve futbolcular bir araya geldi. İdman öncesinde Başkan Görmez'in de katılımıyla toplu fotoğraf çekildi. 2014-2015 futbol sezonu şampiyonu olan Torbalıspor'da sezonun son maçı öncesinde yönetim, teknik ekip ve futbolcular bir araya geldi. Büyük çıkış yakaladığı sezonda başarısını şampiyonlukla taçlandıran Kırmızı [&hellip]

İşte Şampiyon

Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdıran Torbalıspor’da yönetim, teknik ekip ve futbolcular bir araya geldi. İdman öncesinde Başkan Görmez’in de katılımıyla toplu fotoğraf çekildi.

2014-2015 futbol sezonu şampiyonu olan Torbalıspor’da sezonun son maçı öncesinde yönetim, teknik ekip ve futbolcular bir araya geldi. Büyük çıkış yakaladığı sezonda başarısını şampiyonlukla taçlandıran Kırmızı Beyazlı takımı dünkü idmanını yöneticilerde izledi. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in de futbolcuları tribünden izlediği idmandan önce toplu fotoğraf çekildi. Şampiyonluğundan dolayı Torbalıspor yönetimi, futbolcular ve teknik ekibi kutladığını söyleyen Başkan Görmez: “İlçemizin gurur olan Torbalıspor güzel bir şampiyonluk elde etti. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kulüp Başkanı Özgür Erman Çağlar, bu şampiyonlukla ilk hedeflerine ulaştıklarını, bundan sonraki hedeflerinin ise profesyonel lige yükselmek olduğunu belirtti.

TAM KADRO FOTOĞRAF

İzmir Amatör Süper Lig B Grubu’nda sezonun bitmesine 3 hafta kala rakipleriyle arasındaki puan farkını iyice açan ve şampiyonluğunu ilan eden Kırmızı Beyazlı takım, Pazartesi günü son maçını Güzelbahçespor ile deplasmanda oynayacak. Pazar günü yapılacak olan YGS nedeniyle Pazartesi gününe ertelenen bu maça hazırlanan Torbalıspor, dün Teknik Direktör Sezer Özçelik yönetiminde Yedi Eylül Stadyumu’nda idman yaptı. İdmandan önce, yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in de katıldığı fotoğraf çekimine, hem yönetim hem de futbolcular tam kadro katıldı. Fotoğraf çekiminin ardından, futbolcular Pazartesi günü yapacakları maçın hazırlıklarına başladı.

TORBALISPOR’UN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ

Zorlu geçen sezonun ardından şampiyonluğa ulaşarak büyük bir zafer elde eden ve gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Torbalıspor’u daha iyi yerlere getirmek için kulüpteki herkesin çok çalıştığını belirten Başkan Özgür Çağlar: “Bir hayalimiz var o da Torbalıspor’u gidebildiği yere kadar götürmek. Bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu sezon da çok iyi bir sinerji oluşturduk. Bu sinerji ile başarı geldi. İlk hedefimiz Süper Amatör Lig’den çıkmaktı. Bunu başardık. Gelecek sezonun yapılanmasına da şimdiden başladık. Torbalıspor’un geleceğini inşa etmek istiyoruz. Başarılarımız günlük olmayacak. Bunun için alt yapımıza da fazlasıyla önem veriyoruz. Bize bu yolda hep destek veren Sayın Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez’e de teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKHAN YALKALK