İYİ PARTİ TORBALI ADAYI MELİH TERZİOĞLU OLDU

İYİ Parti'nin Torbalı Belediye Başkan Adayı, Melih Terzioğlu oldu.

İYİ PARTİ TORBALI ADAYI MELİH TERZİOĞLU OLDU

Torbalı Belediye Başkan adaylarından biri daha belirlendi. İYİ Parti’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı, Melih Terzioğlu oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün gerçekleştirdiği grup toplantısında,  2 büyükşehir, 3 il ve 30 ilçede partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan isimler arasında yer alan Melih Terzioğlu, Grup Toplantı Salonu’nda Akşener ile el ele poz verdi.

SAHA ÇALIŞMALARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

İyi Parti’nin kurucu isimlerinden merhum Mustafa Terzioğlu’nun oğlu olan Melih Terzioğlu, Torbalı Belediyesi’nde memur olarak görev yapıyordu. Aday olmak için görevinden istifa eden Terzioğlu, saha çalışmaları ile parti tabanında büyük takdir toplamıştı.

MELİH TERZİOĞLU KİMDİR?

Torbalı siyasetinin duayen isimlerinden Mustafa Terzioğlu’nun oğlu olan İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Melih Terzioğlu, Torbalı Belediyesi’nde memur olarak görev yapıyordu. Belediyeden aday adaylığı için istifa eden İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Melih Terzioğlu, genç yaşında siyasete atılmış biridir. 17 Ocak 2024 tarihinde Meral Akşener tarafından İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Melih Terzioğlu açıklanmıştır. İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Melih Terzioğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ