JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir İl Jandarma Komutanlığı tarafından Torbalı ve altı ilçede uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.   Torbalı, Tire, Ödemiş, Kemalpaşa, Kınık, Aliağa ve Bergama ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde yakalandı. Edinilen bilgilere göre operasyonlarda 434 gram kubar esrar, 426 adet sentetik hap, 97 gram metamfetamin madde, 42 gram kokain, 354 kök kenevir bitkisi, 4 adet uyuşturucu kullanma [&hellip]

JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir İl Jandarma Komutanlığı tarafından Torbalı ve altı ilçede uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.   Torbalı, Tire, Ödemiş, Kemalpaşa, Kınık, Aliağa ve Bergama ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde yakalandı. Edinilen bilgilere göre operasyonlarda 434 gram kubar esrar, 426 adet sentetik hap, 97 gram metamfetamin madde, 42 gram kokain, 354 kök kenevir bitkisi, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 adet tabanca ele geçirildi.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Operasyonlarda 89 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilenlerden 6 kişi tutuklanırken, 7 kişi hakkında tutuksuz yargılama kararı çıktı.

KAÇAKÇILIK OPERASYONU DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmir İl Jandarma Komutanlığı üç ilçede kaçakçılık operasyonu da gerçekleştirdi. Torbalı, Kemalpaşa  ve Aliağa ilçelerinde gerçekleşen operasyonlarda 27,5 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Akaryakıtın yanı sıra ele geçirilenler arasında 412 bin makaron, TAPDK bandrolleri bulundu. Ayrıca sarmalık kıyılmış tütün ve 200 paket bandrolsüz sigara da ele geçirildi. 6 operasyon yapan ekipler, toplamda 8 kişiyi gözaltına aldı.