Kadınların en büyük derdi

Ayrancılar’da kapılarını hizmete açan Valery Epilasyon ve Güzellik Salonu, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Bay ve bayanlara hizmet veren salonda, bayanlar genellikle istenmeyen tüylerden kurtulmak için geliyor. İZMİR’İN en önemli epilasyon ve güzellik salonlarından biri olan Valery Epilasyon, 2,5 ay önce 4. şubesini Ayrancılar’da hizmete açtı. Şuanda 5 şubesiyle hizmet veren Valery Epilasyon, Torbalılılara güzellik [&hellip]

Kadınların en büyük derdi

Ayrancılar’da kapılarını hizmete açan Valery Epilasyon ve Güzellik Salonu, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Bay ve bayanlara hizmet veren salonda, bayanlar genellikle istenmeyen tüylerden kurtulmak için geliyor.

İZMİR’İN en önemli epilasyon ve güzellik salonlarından biri olan Valery Epilasyon, 2,5 ay önce 4. şubesini Ayrancılar’da hizmete açtı. Şuanda 5 şubesiyle hizmet veren Valery Epilasyon, Torbalılılara güzellik hizmeti sunuyor. Güzellik Uzmanı Fulya Ünal tarafından hizmete açılan güzellik salonu, Ayrancılar’da bir ilki de gerçekleştirdi. Hem bay hem de bayanlara hizmet veren kuruluş,çeşitli kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Bayanların güzelliklerine büyük önem verdiğini kaydeden Ünal: “Bayanlarımız artık daha bakımlı. 2,5 ay gibi kısa bir sürede geniş bir müşteri sayısına ulaştık. Hedeflerimizin de üstünde bir kitleye ulaşarak ne kadar önemli ve doğru bir yatırım yaptığımızı gördük” dedi. Fulya Ünal, bayanların genellikle tüm vücutlarını lazer epilasyon yaptırarak istenmeyen tüylerden kurtulmak istediğini söyledi.

TAKSİTLE GÜZELLİK

Ayrancılar Halk Bankası karşısı FD Simit Sarayı’nın hemen üstünde 250 metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başlayan Valery Epilasyon ve Güzellik Salonu, geniş hizmet yelpazesine sahip. Güzellik merkezinde, epilasyon, iğneli epilasyon, cilt bakımı, leke tedavisi, gözenek tedavisi, vücut bakımı, zayıflama, göğüs bakımı, kalıcı makyaj, manikür, pedikür, sir-ağda gibi birçok konuda hizmet veriliyor. Valery Epilasyon, açılışa özel olarak başlattığı yaz kampanyasında fiyatlarını da aşağı çekti. Manikür-pedikürün sadece 30 TL’ye yapıldığı merkezde, tüm vücut ütüleme epilasyonu ise 10 seansı 990 TL olarak belirlendi. Tüm bu güzellik uygulamaları için 9 ay taksit imkânı da sunuluyor.

ERKEKLERDE EPİLASYON YAPTIRIYOR

6 yıldır bu alanda hizmet verdiğini kaydeden Güzellik Uzmanı Fulya Ünal, İzmir Hatay’dan gelerek Ayrancılar’a önemli bir yatırım gerçekleştirdi. Valery Epilasyon ve Güzellik Salonu’nun 4. şubesini hizmete açan Fulya Ünal, merkezin hem bayanlara hem de erkekler hizmet verdiğini kaydetti. Bayanların genellikle tüm vücutlarını lazer epilasyon yaptırarak istenmeyen tüylerden kurtulduğunu belirten Ünal: “Bayanlar, istenmeyen tüylerden kurtularak rahatlıyor. Hemen hemen her kesimden ve yaş grubundan müşterilerimiz var. Sadece bayanlar değil erkeklerde güzelliklerine fazlasıyla önem veriyor. Erkeklerde, sırt, göğüs, yanak, kol altı ve ense gibi bölgelerdeki tüyler için uygulama yaptırıyor” dedi.

GÖKHAN YALKALK