Kafelere profesyonel dokunus

Torbali Belediyesi'ne ait 17 mekânda, profesyonel degisiklikler yapildi. Daha kaliteli hizmetin sunulmasi için özel sektör mantigi getirilirken, fiyatlar ise kurum mantigi gibi en uygun hale getirildi. TORBALI Belediyesi'ne bagli olan TORBEL tarafindan isletilen mekânlar, Torbalililarin büyük ilgisini görüyor. Geçtigimiz 2014 yilinda on binlerce vatandasin akin ettigi bu isletmelerde, yeni dönem için yapilanmaya gidiliyor. Özellikle personel [&hellip]

Kafelere profesyonel dokunus

Torbali Belediyesi’ne ait 17 mekânda, profesyonel degisiklikler yapildi. Daha kaliteli hizmetin sunulmasi için özel sektör mantigi getirilirken, fiyatlar ise kurum mantigi gibi en uygun hale getirildi.

TORBALI Belediyesi’ne bagli olan TORBEL tarafindan isletilen mekânlar, Torbalililarin büyük ilgisini görüyor. Geçtigimiz 2014 yilinda on binlerce vatandasin akin ettigi bu isletmelerde, yeni dönem için yapilanmaya gidiliyor. Özellikle personel kadrosunda daha profesyonel isimlerle yola çikan TORBEL, ilçe halkina daha kaliteli hizmet sunmayi hedefliyor. Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmayi da kendisine ilk edinen TORBEL’in Müdürü Ali Duman, kis döneminde de kafelerin yogun müsteri potansiyeline sahip oldugunu belirtti. Yaz aylarinda mekânlarin tiklim tiklim oldugunu kaydeden Duman: “Göreve geldikten sonra, köklü degisiklikler yapti. Öncelikle anlayisi degistirdik. Tamamen profesyonel hizmet ile vatandaslarimizin karsisina çikiyoruz. Yaz-kis demeden gösterilen ilgi de ne kadar dogru yolda oldugumuzun bir göstergesi” diye konustu.

HIZMETTE ÖZEL, FIYATTA KURUM MANTIGI

Son yillarda nüfusu giderek artan Torbalililarin, sosyallestigi tek yer Torbali Belediyesi tarafindan hizmete açilan kafeler. Hali hazirda Torbali Belediyesi’ne ait 17’ye yakin mekan bulunuyor. Bu mekânlar arasinda en büyük ilgiyi ise Beyaz Kafe, Kir Kahvesi ve Hipodrom Kafeterya görüyor. Bunlara ilaveten Torbali Mahallesi’ndeki Çamlik Kafeterya ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Baris Kafeterya’da vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasiyor. Sayisi 17’yi bulan bu isletmeler, Torbali Belediyesi’ne bagli olarak çalisan TORBEL tarafindan isletiliyor. Özellikle yaz döneminde yogun ilgi gören bu mekânlar, Torbalililarin keyifle vakit geçirdigi yerler haline döndü. Hem özel sektör hem de kurum anlayisi ile çalistiklarini belirten TORBEL Müdürü Ali Duman: “Hizmette özel sektör mantigiyla çalisiyoruz. Fiyatta ise kurum anlayisini uyguluyoruz” dedi.

YAZ-KIS YOGUN ILGI

Kis döneminde 49 personele sahip olduklarini, yaz aylarinda ise bu rakamin 135’e yükseldigini ifade eden Ali Duman, is sagligi ve güvenligi egitimlerini de tamamladiklarini belirtti. Ali Duman: “Vatandaslarimiz yaz-kis demeden mekanlarin açik kalmasini istiyor. Bizde bu talebi geri çevirmeyerek, isletmelerimizin kapali bölümlerini daha kullanisli hale getirdik. Isletmelerimizde bazi degisikliklere de imza attik. Örnegin, Subasi Mahallesi’nde bulunan Osman Dirik Parki’ni bundan böyle açik ve kapali dügün salonu olarak kullanmaya karar verdik. Bu yönde bir degisiklik yaptik. Ayrica Subasi’daki kahvehanede de tadilat çalismalari baslayacak. Ayrancilar Suyunbasi Piknik Alani’ni artik çok daha verimli kullanacagiz. Mekânlarimiz, Torbalililarin yaz kis demeden rahat bir nefes alip stres attigi yerler haline geldi. Havalarin isinmasiyla, müsteri sayimiz hemen artiyor” seklinde konustu.GÖKHAN YALKALK