Kahve Deryası, yeni yıla canlı müzikle girecek

2015’e veda ederken, 2016’ya da merhaba diyoruz. Yeni yıla sayılı günler kalırken, Kahve Deryası Koruluk Şubesi, hazırladığı müthiş bir yılbaşı programı ile yeni yılı karşılayacak. YENİ bir yıla girmeye hazırlandığımız şu günlerde ilçedeki esnaflar vitrinlerini süslerken, sokaklar ise ledli süslemelerle ışıl ışıl hale getiriliyor. Eğlence mekanları ise yılbaşı programlarını hazırlayıp rezervasyon almaya başladı. Yılbaşı programı [&hellip]

Kahve Deryası, yeni yıla canlı müzikle girecek

2015’e veda ederken, 2016’ya da merhaba diyoruz. Yeni yıla sayılı günler kalırken, Kahve Deryası Koruluk Şubesi, hazırladığı müthiş bir yılbaşı programı ile yeni yılı karşılayacak.

YENİ bir yıla girmeye hazırlandığımız şu günlerde ilçedeki esnaflar vitrinlerini süslerken, sokaklar ise ledli süslemelerle ışıl ışıl hale getiriliyor. Eğlence mekanları ise yılbaşı programlarını hazırlayıp rezervasyon almaya başladı. Yılbaşı programı hazırlayan mekanlardan biri de Kahve Deryası Koruluk Şubesi oldu. Geçtiğimiz aylarda kapılarını hizmete açan mekan, kısa sürede büyük ilgi görürken, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine bomba gibi bir yılbaşı programı hazırladı. Yoğun bir rezervasyon dönemi geçirdiklerini dile getiren işletme sahibi Meral Helvacıoğlu, çok güzel bir yılbaşı programına imza atacaklarını söyledi.

 

YILBAŞI SÜRPRİZİ

Yeni yıla sayılı günler kala hazırlıklar da başladı. 2015’i uğurlayıp, 2016’ya ‘merhaba’ diyeceğimiz şu günlerde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Vatandaşlar soluğu, gıda ve hediyelik eşya satan mekanlarda alırken, mekanlar ise programlarını belirliyor. Daha iyi bir yılbaşı geçirmek isteyenler, şimdiden hem ilçedeki hem de İzmir’deki mekanları incelemeye başladı. Rezervasyonlar yapılırken, asayiş ekipleri de yılbaşı gecesi herhangi bir olay yaşanmaması için şimdiden önlemlerini almaya başladı. İlçedeki eğlence mekanları da yılbaşı için geri sayıma başladı. Yılbaşı gecesini unutulmaz bir hale getirmek isteyen işletmeler, harıl harıl çalışıyor. Eğlencenin adresi olmaya aday olan Kahve Deryası Koruluk Şubesi, sürprizleriyle müşterilerini mutlu edecek.

 

ÖZHAN TOKSUN SAHNE ALACAK

 

Kahve Deryası Koruluk Şubesi bu yıl büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. 2015 Yeni Yıl Programı kapsamında gerçekleştirilecek olan yılbaşı balosunda yok yok. Program kapsamında Kahve Deryası’na gelenler, yeni yılı coşkulu bir şekilde karşılayacak. Yılbaşı gecesinde ise ünlü sanatçı Özhan Toksun sahneye çıkacak. Ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkılarını burada seslendirecek. Mekanın yılbaşı menüsünde zengin meze tepsisi, ara sıcaklar, yılbaşı özel yemeği, yılbaşı salatası ve yılbaşı meyvesi bulunuyor. Kahve Deryası, bu eğlenceyi kişi başına sadece 85 liraya sunuyor. Rezervasyonların şahsen yapıldığı mekan, kısa sürede büyük ilgi görmeyi başardı. Meral Helvacıoğlu, yılbaşı programına katılmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi.

 

GÖKHAN YALKALK