Kaldırımda dururken ezildi

Çaybaşı Mahallesi'nde yaşayan Şakir Kırgın kaldırımda durduğu sırada yoldan geçen arabanın ayağını ezmesiyle topuğunda çatlak ve deri kayması oldu. Kazaya sebebiyet veren sürücünün kendisiyle hiçbir şekilde ilgilenmediğini belirten Kırgın, maddi imkansızlıklar içerisinde tedavisine devam etmeye çalışıyor.

Kaldırımda dururken ezildi

TORBALI’DA artan nüfusa bağlı olarak ulaşımda ve kamu hizmetlerinde yoğunluk gibi pek çok sorun ortaya çıkıyor. İlçede özellikle yerleşimin en fazla olduğu mahallelerden olan Tepeköy Mahallesinde trafikteki yoğunluk belirli saatlerde uzun araç kuyrukları oluşturuyor. Mahallelerdeki dar yollarda bilinçsizce bırakılan araçlar sebebiyle trafik kazaları meydana geliyor. İlçede yoğun trafik ve sürücülerin hatalarından dolayı meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi.

KALDIRIMDA DURURKEN EZİLDİ

Şakir Kırgın bir ay önce işlerini halletmek için Tepeköy çarşısına geldi.  87 yaşındaki Kırgın işlerini hallettikten sonra dolmuş beklemek amacıyla kaldırımda bekleme başladı. Yaşlı adam kaldırımda beklerken yola kontrolsüzce çıkan araç ayaklarını ezdi. Kazanın şiddetiyle acı içerisinde olduğu yere yığılan Kırgın ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan kontrollerde topuğunda çatlaklar olan ve derisi yüzüldüğü anlaşılan Kırgın’a çarpan araç şoförü ise hastanede yaşlı adamı ziyaret etti.

YAŞLI ADAM DURUMA İSYAN ETTİ

Kazaya sebebiyet veren araç şoförüyle uzlaşma yoluna giderek şikayetçi olmayı talep eden yaşlı adamın oğlu Ahmet Kırgın karşı tarafından kazadan sonra kendileriyle hiçbir şekilde ilgilenmediklerini belirtti. Öte yandan ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu ifade eden Şakir Kırgın, “Maddi imkansızlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiyoruz. Kazada topuğumdan yaralandım. Tedavime devam etmekte sıkıntı çekiyorum. Zaten yaşımın getirdiği hastalık uğraşıyorum, ayağımdaki yaradan dolayı dışarıya çıkamaz oldum. Yürümemde sıkıntı var. Kazanın şiddetiyle topuğumda çatlak ve deri kaybı meydana geldi. Kazaya neden olan araç sürücüsünü ilgili yerlere şikayet ettik. Tedavim için benimle ilgilenmedi” diyerek yaşadığı sıkıntıyı belirtti.

YASİN GÜLCÜ