Karakızlar, artık 7-24 güvende

Torbalı Karakızlar Mahallesi'ne farklı noktalara takılan kameralarla köyün giriş çıkışı güvenli hale geldi Torbalı'nın uzak köylerinden biri olan Karakızlar'a takılan kameralar ile köyün güvenliği arttırıldı. Köyde vatandaşların araçlarını ve birçok eşyasını dışarıda bırakması nedeniyle vatandaşlar güvenliğin arttırılmasını istemişti. Bunun üzerine harekete geçen köy muhtarı Niyazi Soytürk, köyün giriş ve çıkışları başta olmak üzere birçok noktaya [&hellip]

Karakızlar, artık 7-24 güvende

Torbalı Karakızlar Mahallesi’ne farklı noktalara takılan kameralarla köyün giriş çıkışı güvenli hale geldi

Torbalı’nın uzak köylerinden biri olan Karakızlar’a takılan kameralar ile köyün güvenliği arttırıldı. Köyde vatandaşların araçlarını ve birçok eşyasını dışarıda bırakması nedeniyle vatandaşlar güvenliğin arttırılmasını istemişti. Bunun üzerine harekete geçen köy muhtarı Niyazi Soytürk, köyün giriş ve çıkışları başta olmak üzere birçok noktaya kamera yerleştirilmesine öncülük etti. Torbalı Belediyesi’nin de vinç yardımı ile kamera takma işlemi gerçekleştirildi. Köyün güvenliği için yerleştirilen 12 adet kamera, gece görüşü ve renkli çekimi sayesinde herhangi bir hırsızlık olayında zanlının hızlıca tespit edilmesine yardımcı olacak.

“HALKIMIZIN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Karakızlar Mahalle Muhtarı Niyazi Soytürk, kendisine yardımcı olanlara teşekkür ederek; “Köyümüzün tüm giriş çıkışlarına ve köy meydanına 12 adet 6.mega piksel IP kamera takıldı. Gece görüş ve renkli çekim ve su geçirmez özelliğine sahip. Bundan sonra köyümüz 24 saat kamera ile izlenebilecek. Halkımızın güvenliği bizim için önemli. Köyümüze hayırlı olsun, maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerimi kullandı.